Noua senzație a tenisului! A șocat pe toată lumea după ce a eliminat-o pe Ana Bogdan. Marile jucătoare, speriate de ascensiunea tinerei / Foto

Noua senzație a tenisului le-a lăsat mască pe jucătoarele de top. Aryna Sabalenka a recunoscut că a fost total uimită de felul în care joacă Brenda Fruhvirtova. A șocat pe toată lumea după ce a eliminat-o pe Ana Bogdan.

Sportiva din Cehia, în vârstă de doar 16 ani, a eliminat-o de la Australian Open, în primul tur pe Ana Bogdan. Fruhvirtova venise din calificări.

Aryna Sabalenka, cuvinte de laudă la adresa jucătoarei care a eliminat-o pe Ana Bogdan

Aryna Sabalenka (25 de ani), locul 2 WTA, a vorbit despre jucătoarea de doar 16 ani, care i-a lăsat mască pe toți. Jucătoarea de tenis din Belarus a eliminat-o pe Brenda Fruhvirtova, scor 6-3, 6-2, iar la finalul meciului a avut doar cuvinte de laudă la adresa sa.

„Cred că pentru cineva de 16 ani face o treabă incredibilă! Mi-aș fi dorit să fiu la acest nivel la 16 ani. E incredibilă! Sunt destul de sigur că, dacă va continua să lucreze, va fi în vârf destul de curând”, a spus Aryna despre cehoaica aflată pe locul 107 WTA.

În turul al treilea de la Australian Open, campioana din Belarus va da peste Lesia Tsurenko (Ucraina, 33 WTA).

O altă adolescentă a făcut și ea senzație la Australian Open. Mirra Andreeva a reușit să o elimine pe Ons Jabeur.

„Este o nebunie! Sora mea este de fapt născută în 2009. Ar putea fi sora mea. Încercam să nu mă gândesc la acel meci. Știu că Mirra este și ea o jucătoare incredibilă. Este o altă adolescentă care cu siguranță va ajunge sus. Am încercat să mă concentrez la jocul meu și să nu o las pe această domnișoară (n.r. – Brenda Fruhvirtova) să treacă în runda următoare”, a mai spus Sabalenka.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed