Suma uriaşă pierdut de Gigi Becali! S-a aflat adevărul despre Florinel Coman. Giovanni Becali a dat cărţile pe faţă

Suma uriaşă pierdut de Gigi Becali! S-a aflat adevărul despre Florinel Coman. Giovanni Becali a dat cărţile pe faţă. Mijlocașul de la FCSB este gata să plece de la echipă.

Gigi Becali vrea să-l lase pe Florinel Coman să plece de la vicecampioană. Patronul i-a stabilit o clauză de reziliere de cinci milioane de euro.

Suma uriaşă pierdut de Gigi Becali!

Giovanni Becali a dezvăluit că a existat o oferă din Portugalia, pentru Florinel Coman, însă, aceasta nu s-a concretizat din cauză că Gigi Becali a cerut dublu față de cât s-a oferit.

„Pentru Florinel au fost oferte, de 8 milioane, 8,5 milioane de la o echipă importantă din Portugalia, dar clubul a plusat, s-a cerut o sumă mult mai mare. 10 milioane? Era bine dacă cerea atât, s-a ajuns la 15-17 milioane, Doamne Ferește, la fel cerea și pe Tavi Popescu, niște sume incredibile. Acum dacă vine cineva și dă 2-3 milioane, îl dă Gigi imediat.

Coman are 5 milioane clauză, dar Gigi îl dă, cred, și cu 4 milioane. Așa era și cu Florin Tănase, cerea 10-15 milioane pentru el, până la urmă l-a dat cu 3 milioane. Așa este, Gigi se credea deja în Europa și acum nu mai vine nimeni, poate din Arabia Saudită, dar acolo nu avem intrări multe, știm antrenori, dar la echipe mai modeste”, a spus Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

Gică Hagi, laude aduse lui Florinel Coman

Gică Hagi a vorbit despre mijlocașul de la FCSB, care este într-o formă foarte bună.

„Mă uit la orice jucător, la orice meci se joacă în fiecare zi. Mă uit 24 din 24 la toți jucătorii și la tot ce înseamnă Europa. Mă documentez pentru că este meseria mea și trebuie să fim atenți la tot ce mișcă.

Mă bucur pentru Florinel Coman că a demonstrat deoarece merita. Ne-a demonstrat că este un jucător foarte bun, un jucător care face diferența, probabil cel mai bun jucător acum din România.

Un jucător mare trebuie să meargă afară, trebuie să joace la echipele mari, să arate acolo, dar el are un potențial enorm. Păcat că patronul de la FCSB nu i-a dat drumul când a avut oferte de afară pe bani mulți. Păcat mare”, a spus Gică Hagi, potrivit sursei menționate mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed