Steven Gerrard dă cele mai bizare amenzi din Premier League! Ce pățesc fotbaliștii care fac duș fără șlapi!

Jurnaliștii de la Marca au devoalat câteva dintre regulile impuse de Steven Gerrard la Aston Villa. Iar unele sunt ciudat de amuzante.

Niciun fotbalist nu are voie să intre la duș fără… șlapi. Iar cine-și uită papucii, scoate din buzunar 100 de lire sterline. De asemenea, fiecare jucător trebuie să aducă tort de ziua lui. La fiecare zi de întârziere, e penalizat cu 50 de lire, susțin spaniolii.

De asemenea, înaintea fiecărui meci este votat de fotbaliști „cel mai slab jucător al antrenamentului”. Care va fi obligat să poarte un tricou special imprimat cu această titulatură, la încălzirea de la meciul oficial.

Sigur, Stevie G dă și amenzile clasice. Întârzierile la antrenament sunt taxate cu 500 de lire sterline, întârzierile la ședinte sau în cantonament înaintea meciului costă 200 de lire, iar în ziua meciului, penalizarea este de 1.000 de lire.

Un fotbalist care ia un cartonaș galben pentru protest va fi ”ars” la buzunar cu 200 de lire sterline. Jucător care vede cartonaș roșu trebuie să scoată întreaga echipă la masă pe cheltuiala sa.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari