Ștefan Târnovanu nu și-a găsit cuvintele. Portarul a fost distrus după înfrângerea cu Silkeborg: ‘Nu știu dacă pot să dorm. ‘

Ștefan Târnovanu și-a găsit cu greu cuvintele după ce a încasat cinci goluri în Danemarca. FCSB a jucat cu o echipă cu multe rezerve, după ce Nicolae Dică a lăsat 7 titulari acasă.

Portarul celor de la FCSB a recunoscut că îi este rușine după acest meci și speră ca echipa să înceapă că aibă rezultate bune cât mai repede.

”Nu prea ar mai fi nimic de spus, îmi pare rău pentru cum s-a desfăşurat meciul, mie unul îmi e ruşine, nu credeam că echipa noastră poate trăi aşa ceva vreodată, dar am început meciul foarte rău, am luat două în primele şapte minute. În prima repriză, din trei şuturi au avut trei goluri, aşa s-a decis soarta meciului.

Când iei 5 goluri din 6-7 şuturi rămâne un moment trist, dezamăgitor, mergem înainte, sperăm ca în campionat să facem o treabă mai bună şi să câştigăm. Mă motivez pentru meciul din campionat ca şi până acum, fiecare meci îl tratez cu seriozitate, mă antrenez şi dau tot ce am mai bun.

(n.r. ce simte un portar când ia 5 goluri?) O să vedem dacă mai pot dormi, sunt dezamăgit, frustrat, supărat. Nu mai e nimic de zis.

Trebuie să câştigăm şi în campionat, să legăm mai multe victorii la rând şi să ne ridicăm din acel loc. Am ajuns pe ultimul loc, avem un singur punct, mai avem 3 meciuri, le vom juca şi pe acelea cum vom putea noi mai bine, sper că nu va fi același rezultat ca în seara asta. Îmi pare rău şi pentru suporteri, care au venit până aici și cei de acasă, e dezamăgitor”, a declarat Ștefan Târnovanu la finalul partidei.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari