Ștefan Radu, anunțul momentului în presa din Italia: a luat decizia finală! Totul s-a terminat

Fostul internațional român, Ștefan Radu, a decis să agațe ghetele în cui, după o carieră absolut fabuloasă.

Ștefan Radu este de 15 ani la Lazio, iar la finalul acestui sezon se va retrage din fotbal. Cel mai probabil românul, care a strâns cele mai multe prezențe în tricoul lui Lazio, va avea parte de o retragere în glorie.

Este ultimul meu sezon

Mai mult rezervă la Lazio, Ștefan Radu susține că la finalul acestui sezon va agăța ghetele în cui și se va retrage.

„Au trecut foarte mulți ani, nici nu știu cum. Am câteva regrete, e normal, dar momentele bune le depășesc pe cele rele. La finalul anului trecut am decis că acesta va fi ultimul meu sezon. Pot să confirm, după câteva luni, că a venit timpul să spun la revedere fotbalului. Sper că Lazio va putea avea mai multe momente de satisfacție în următorii ani, acesta este cel mai important lucru”, a spus Ștefan Radu, potrivit Cittaceleste.it, site-ul care aparține de publicația Gazzetta dello Sport.

”Nu m-am gândit niciodată că voi sta atât de mult timp, a fost un vis frumos. Am fost un copil la prima experiență departe de casă, am venit singur cu o valiză.

Meritul pentru această creștere merge către club. Lazio a ocupat tot timpul locurile fruntașe din clasament și a încercat, în fiecare an, să progreseze. Sunt fericit că am avut șansa să câștig în acest tricou și să devin jucătorul cu cele mai multe prezențe în istoria acestui club minunat.

Sper ca Milinkovic să-mi bată recordul într-o zi, mereu îi spun, va fi un moment frumos pentru toată lumea. Viitorul? Nu m-am decis încă, sezonul este încă lung și prioritatea mea este să rămân focusat pe echipă și să avem rezultate bune până la finalul campionatului”, a mai spus Radu.

Ștefan Radu debutat pentru Lazio pe 30 ianuarie 2008, cu Delio Rossi antrenor, într-un meci cu Fiorentina din Cupa Italiei, disputat pe Artemio Franchi și câștigat de formația biancocelestă cu 2-1.

Radu a marcat de 10 ori pentru Lazio și a mai bifat și alte 24 de assist-uri. Cu Lazio, fundașul a câștigat de trei ori Cupa Italiei și de trei ori Supercupa.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed