Sportiva celebră care i-a sucit minţile noului star al tenisului! Şi-a părăsit fosta iubită pentru jucătoare. Imagini şi dezvăluiri de senzaţie / Foto

Jannik Sinner s-a calificat în turul doi la Roland Garros, după ce s-a impus categoric în duelul direct cu americanul Christopher Eubanks, scor final 6-3, 6-3, 6-4. În prezent, italianul este accidentat la șold, fapt ce i-a provocat o serie de probleme în ultimele săptămâni.

În momentele grele precum acesta, Sinner beneficiază din plin de susținerea celor dragi lui. Mai mult de atât, tenismenul a recunoscut oficial că are o relație cu Anna Kalinskaya (25 de ani, 25 WTA). Mișcarea italianului a fost cât se poate de curajoasă, în contextul în care și-a încheiat, de curând, relația cu Maria Braccini, un model din Peninsulă.

Sportiva celebră care i-a sucit minţile lui Jannik Sinner!

„Sunt bucuros că am revenit pe un teren după accidentare. Aici este un turneu special pentru mine. E prima oară când am atins sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam!”, a spus italianul, la finalul meciului.

Încă din debutul cumplitului război din Ucraina, pe vremea când sportivii din Rusia evitau pe cât de mult posibil discuțiile despre atacurile impuse de către Vladimir Putin, Kalinskaya a fost cea care nu a aplicat un tratament silențios mulțimilor.

Rusoaica și-a inscripționat pe încălțări mesajul ”Nu războiului!”, și s-a afișat cu costumația în cadrul unei partide oficiale de la Indian Wells.

Sinner a recunoscut, în spațiul public, că se află într-o relație amoroasă cu Anna Kalinskaya.

”Știți că nu-mi place să vorbesc despre viața personală. Dar da, suntem într-o relație!”, a spus italianul.

Până de curând, tenismenul a format un cuplu cu Maria Braccini. Tânăra este model italian cu o avere estimată la aproximativ trei milioane de dolari.

Sinner și-a trecut trei titluri în palmares, în acest an: primul de Grand Slam din carriera sa, la Australian Open, ATP Masters 1.000 de la Miami, semifinale la ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo.

La cel din urmă, italianul a cedat în faţa grecului Stefanos Tsitsipas. În urma accidentării de la Madrid, Sinner a renunțat la turneul Masters 1.000 de la Roma.

”Din punctul meu de vedere, Sinner ar trebui ‘vândut’ către câteva companii. Cel mult cinci. Azi, 70% dintre venituri provin din afara tenisului. De asta e foarte important managementul.

”Ar putea deveni ca Boris Becker!”

Când Sinner lucra cu Ricard Piatti, au venit la mine pentru a-mi cere un sfat. I-am observat imediat calitățile umane. A fost umil. A ascultat cu atenție și a fost dispus să schimbe anumite lucruri. Iată că acum, un italian schimbă fața tenisului mondial.

Nu trebuie să fie ademenit de câștiguri ușoare. Performanța e foarte bine plătită. Trebuie să-și gestioneze foarte bine programul. Ar putea deveni ca Boris Becker. În vremea lui câștiga mai mult decât Michael Jordan. Acum, Sinner valorează 50 de milioane. Se poate ajunge ușor la 100 milioane de euro!”, a spus Ion Țiriac.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed