Femeia celebră care i-a sucit minţile lui Valentin Mihăilă! Apariţia cu care şi-a pus fanii pe jar. Imaginile s-au viralizat imediat / Foto

Valentin Mihăilă este urmărit de noroc! După ce a promovat cu Parma în Serie A, internaționalul român a anunțat că-și va continua aventura în Cizmă. Până la debutul pe marea scenă a fotbalului italienesc, românul se bucură de vacanță în propriul oraș, alături de noua sa parteneră de viață.

Mihăilă s-a reîntors în Craiova chiar înainte de cantonamentul naționalei României. Tricolorul a surprins internauții cu o serie de fotografii din cadrul unei petreceri. Acolo a fost prezent alături de Ami, tânăra care i-a fost alături și la petrecerea de promovare în Serie A.

Femeia celebră care i-a sucit minţile lui Valentin Mihăilă!

Ținutele acestora nu au dezamăgit, mai ales rochia blondinei care a întors toate privirile. Ami s-a postat pe InstaStory în brațele atacantului.

Valentin Mihăilă a înscris 6 goluri şi a oferit 2 pase decisive pentru Parma, în acest sezon.

„Eu sunt bine, aștept să dăm drumul la antrenamente la echipa națională și să fie totul în regulă. (n.r.- dacă România poate să treacă de faza grupelor la EURO 2024) Normal, acesta e obiectivul nostru, să trecem de grupe și, de ce nu?, să mergem în etapa următoare.

Toată lumea mă întreabă dacă rămân la Parma. Eu am contract cu Parma încă un an de zile, m-am gândit doar să promovăm în Serie A și acum mă gândesc doar la Campionatul European. De trei ani, de când am retrogradat, așteptăm să promovăm. Este o mândrie să joci la Parma și să joci în Serie A!”, a declarat Valentin Mihăilă, conform gds.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed