Sportiva celebră care a dat marea lovitură! A devenit milionară în timp record. ‘Ar trebui interzisă’/ Foto

Sportiva celebră care a dat marea lovitură! A devenit milionară în timp record. Imaginile postate pe reţelele de socializare au îmbogăţit-o, dar au făcută şi cunoscută pe toată Planeta.

Sportiva celebră este tânăra de doar 20 de ani Olivia Dunne. Ea şi cu colega ei, Elena Arenas au încins internetul.

Sportiva celebră care a dat marea lovitură!

Olivia Dunne şi Elema Arenas sunt două gimnaste din SUA, prietene și colege. S-au făcut remarcate atât în lumea sportului, cât și în afara ei. Tinerele sportive din SUA sunt mai mereu în centrul atenției. Conturile de pe reţelele sociale le-au făcut faimoase. Olivia Dunne a dat lovitura pe Instagram.

Sportiva de 20 de ani, cunoscută drept „Livvy”, are peste 3,1 milioane de urmăritori pe Instagram. Gimnasta are și un cont de TikTok, urmărit de nu mai puțin de 6,8 milioane de persoane.

Olivia postează diferite poze sau videoclipuri cu ea, conform marca.com. Succesul i-a adus sportivei contracte extrem de avantajoase. Peste un milion de dolari a câştigat din colaborarea cu WME Sports. Averea sportivei se ridică acum la 2,3 milioane de dolari.

Elena Arenas este vedeta echipei de gimnastică de la Louisiana State University. O copiază pe Olivia Dunne, prietena ei.

„Gimnasta Elena Arenas, ale cărei poze ‘ar trebui interzise’ pe social media, o copiază pe Olivia dunne cu pozele minunate din camerele de hotel. Elena Arenas vrea coroana Oliviei Dunne și a fost recent comparată cu prietena ei.”, scriu jurnaliștii de la The US Sun.

Elena Arenas are 105.000 de urmăritori pe Instagram. Vrea să-i calce rapid pe urme colegei ei. „Elena Arenas este la același colegiu ca și Olivia Dunne, influencer care a făcut senzație pe internet. Cele două sunt bune prietene și postează des poze împreună, atât din viața personală, cât și din competițiile la care participă. Dunne a devenit milionară la vârsta de 18 ani, iar acum are o avere de aproximativ 2,3 milioane de dolari.

Elena nu este însă foarte departe. Ea are 210.000 de urmăritori pe Tik Tok și peste 100.000 pe Instagram. Recent, Elena Arenas și-a copiat colega și a postat o poză din camera de hotel, în echipamentul celor de la LSU.”, a mai scris sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed