Sportiva celebră care a dat marea lovitură! A câştigat o avere în timp record. Imaginile care i-au înnebunit pe fani / Foto

Sportiva celebră care a dat marea lovitură! A câştigat o avere în timp record. Imaginile care i-au înnebunit pe fani. Este vorba despre una dintre cele mai cunoscute femei de pe Planetă.

Sportiva celebră în vârsti de 47 de ani a fost deja inclusă printre cei mai frumoşi 100 de oameni din lume. Este vorba despre Chantal Sutherland.

Sportiva celebră care a dat marea lovitură!

Chantal Sutherland nu este doar frumoasă. Are și o avere impresionantă. A câștigat peste 40 de milioane de lire sterline din cursele de cai. Sportiva este la fel de faimoasă și în afara concursurilor. Succesul ei este unul uriaş. Contul bancar a crescut într-un ritm ameţitor în ultima vreme.

Sutherland a câștigat peste 45 de milioane de euro și continuă să mai facă bani pentru că nu a renunțat deloc la curse. Zilele trecute, canadianca a participat la un concurs în Arabia Saudită. Deși are 47 de ani, Chantal și-a păstrat silueta din tinerețe, motiv pentru care are succes și pe social media.

După ce a apărut în revistele Vogue și Sports Illustrated, Sutherland a fost inclusă și în Top ”100 cei mai frumoși oameni”. Acesta a fost realizat de către revista People. De asemenea, ea a obținut și un rol în serialul de televiziune Luck.

Înainte de a se apuca de cursele de cai, Chantal a fost un model și a participat la mai multe evenimente în care a defilat pe catwalk. Însă, într-un final a ales adrenalina curselor.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed