Soția lui Sergio Ramos intervine după ce legenda Spaniei a fost forțată să se retragă de la națională! Mesajul acid al lui Pilar Rubio!

După un telefon primit de la selecționerul Luis de la Fuente care-l anunța că nu mai intră în vederile lui, Sergio Ramos a decis să se retragă de la națională.

Cel mai selecționat fotbalist din istoria Spaniei – 180 de meciuri jucate, și cu un palmares incredibil: un Campionat Mondial (2010) și două Europene (2008, 2012), plus 23 de goluri, și-a comunicat decizia printr-o scrisoare deschisă, din care s-au desprins clar frustrarea și regretul.

Soția lui Ramos, vedeta tv Pilar Rubio, a intervenit și ea astăzi, cu un mesaj pe Instagram.„Pentru mine, el nu este Sergio Ramos. Este partenerul meu, soțul meu, prietenul meu și tatăl copiilor mei. Dar este și unul dintre cei mai buni jucători de fotbal pe care Spania i-a produs vreodată și un exemplu de profesionalism, pasiune și dăruire.

Un final pe care nu îl meritai, după tot ceea ce ai câștigat (și continui să câștigi), dar istoria ta cu echipa națională rămâne pentru totdeauna. De neșters pentru mine și pentru mulți alții. Mulțumesc, iubirea mea. Victoria este a ta!”, a scris Pilar Rubio pe rețelele sociale.

 

 

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed