Soţia lui Cristi Borcea face ordine în familia milionarului! Anunţ clar al Valentinei Pelinel. Mihaela Borcea, direct vizată

Soţia lui Cristi Borcea face ordine în familia milionarului! Anunţ clar al Valentinei Pelinel. Mihaela Borcea, direct vizată. Actuala soţie a fostului şef de la Dinamo s-a decis să lămurească lucrurile.

Soţia lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, rupe tăcerea. a ţinut să clarifice un lucru extrem de important.

Soţia lui Cristi Borcea face ordine în familia milionarului!

Valentina Pelinel a dat verdictul despre Mihaela Borcea. Asta după ce s-a spus că a scos-o din afacerile familiei. Actuala soţie a lui Cristi Borcea s-a decis să spună adevărul despre tot ceea ce s-a speculat.

Celebra blondă susţine că se înţelege bine cu Mihaela Borcea. Totodată, Pelinel a mărturisit că are o relaţie excelentă cu Melissa, fiica lui Cristi Borcea din prima căsătorie. „(n.r.: Cu Mihaela Borcea te-ai înțeles bine întotdeauna?) Eu mă înțeleg bine cu toată lumea. În familie, e important să existe respect și armonie. Este esențial, mai ales că suntem o familie mare. Trebuie să fim puternici și uniți, ca să nu ne zdruncine nimic”, a declarat Valentina Pelinel despre Mihaela Borcea, conform viva.ro.

Valentina Pelinel nu s-a operit aici. Spune că Melissa, care locuieşte în Statele Unite, nu se va mai întoarce în România. „Cu Melissa am creat o legătură specială încă de când ne am cunoscut și aproape că nu trece o zi fără să ne sunăm. Ea ne vizitează în țară, dar ne mai întâlnim și în alte locuri din lume, iar eu merg la Miami, unde studiază, împreună cu copiii. Să vezi cum e când ne întâlnim cu toții, ne trebuie un etaj de hotel sau o casă mare.

Melissei îi place să trăiască în America, la Miami, acolo unde și studiază. Din păcate, nu cred că se va întoarce vreodată în România, pentru că în SUA e ca peștele în apă. Când merg în vizită cu copiii acolo, Melissa și cu mine facem un super program pentru ei; îi ducem la grădina zoologică, la terenurile publice de fotbal, la grădina botanică, la plajă, să se bălăcească, la restaurantele lor preferate, la Disney, Warner Bros Studios și la locurile de joacă. Programul în SUA e dedicat lor, copiilor noștri”, a mai declarat Valentina Pelinel, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed