Cristi Borcea a dat verdictul! De ce Dan Şucu a înfruntat galeria celor de la Rapid. Culisele ocolirii lui Marius Şumudică

Cristi Borcea a dat verdictul! Decizia luată de Dan Șucu, de a nu asculta de galeria celor de la Rapid, a fost cea mai bună decizie luată. Fostul acționar de la Dinamo nu îl vedea pe Marius Șumudică la cârma echipei.

Neil Lennon a fost numit antrenot principal la Rapid chiar dacă suporterii giuleșteni l-au dorit cu ardoare pe Marius Șumuică.

Cristi Borcea a dat verdictul!

Cristi Borcea este de părere că o numire a lui Marius Șumudăcă în funcția de antrenor la Rapid, echipa ar fi ajuns la fel ca Dinamo pe vremea lui Negoiță.

Potrivit declarațiilor date de fostul finanțator al echipei din Ștefan Cel mare, la fanatik.ro, decizia luată de patronul din Giulești denotă inteligența și tăria de caracter pe care acesta o are.

„Mi se pare cea mai inteligentă mișcare a lui Dan Șucu. Eu niciodată nu luam în seamă ce spunea galeria. E cea mai inteligentă treaba asta. În momentul în care iei antrenorul pe care îl vrea galeria, pățești ce s-a întâmplat la Dinamo. Îți faci bagajele și nu mai conduci tu.

Șumudică e un antrenor extraordinar. Dar a fost impus de galerie. După ce am plecat de la Dinamo și a rămas Negoiță a ajuns echipa să se lupte la retrogradare.

Asta pentru că galeria impunea să joace jucătorul ăla, să vină antrenorul ăla. Ei veneau în vestiar, veneau la Săftica. Dacă era așa la Rapid, ce mai făcea Șucu? Mai conducea el? Dacă făcea așa veneau una după alta.

Asta denotă inteligența și tăria de caracter. Eu am făcut asta când aveam 30 de ani. Veneau peste mine acasă, vopseau, mă înjurau și nu am acceptat niciodată să fie ceva impus de galerie. De aia am făcut și rezultate. Dacă îi asculți pe ei, nu mai ai control dacă ești patron sau conducător”, a relatat Cristi Borcea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed