Sorin Cârţu, ordin pentru Ivaylo Petev! Ce este obligat să facă bulgarul. CSU Craiova, în faţa a două meciuri cruciale

Sorin Cârţu, ordin pentru Ivaylo Petev! S-a aflat ce este obligat să facă bulgarul. CSU Craiova, în faţa a două meciuri cruciale. Joi se confruntă cu Oţelul în Cupa României, iar în weekend au derby de titlu, pe Arena Naţională, cu FCSB.

Sorin Cârţu i-a dat un mesaj clar lui Ivaylo Petev. Cupa României este mai importantă ca parcursul din Superliga.

Sorin Cârţu, ordin pentru Ivaylo Petev!

Sorin Cârțu spune că trupa lui Ivaylo Petev are un program infernal în ambele competiții. Bulgarul trebuie să fie atent la orice detaliu. Petev nu trebuie să facă echipa în meciul cu Oţelul, cu gândul la disputa cu FCSB. „Mi se pare mult mai apropiat trofeul din Cupa României decât posibilitatea câștigării campionatului, pentru că sunt opt puncte diferență față de FCSB. Zic eu că mai ai nevoie de multă șansă, de rezultate indirecte, așa cum era partida de aseară.

Dacă se termina la egalitate sau cu victoria Farului și erai la patru puncte, atunci era o altă situație. Pentru mine este mai importantă Cupa României, ai o șansă fantastică. Joci cu Oțelul acasă și după tot acasă, este mai ușor să ajungi în finală.

Terminăm joi și vedem, dar în niciun caz nu poți să structurezi echipa în contextul derby-ului cu FCSB, nu aș face asta. Avem posibilități, avem individualități de care depinde prestația echipei. Depinde starea de concurs a lui Mitriță, Baiaram, Andrei Ivan care este într-o revenire de formă”, a declarat Cârțu, conform fanatik.ro.

Nicușor Bancu și Vladimir Screciu ar putea reveni  cu FCSB. Cârțu spune că oltenii pot învinge pe Arena Naţională dacă reușesc să îi anihileze pe Coman și Olaru. „Revine Screciu în linia de mijloc, poate să apară și Bancu. Ieri a fost un meci echilibrat între FCSB și Farul, iar Farul putea să fie echipa care conduce cu 1-0. Dacă știi cum să îl blochezi pe Coman și Olaru îți ușurezi situația, aseară au apărut foarte puțin în joc.

Olaru a avut o evoluție modestă față de ceea ce a arătat până acum, dar a fost foarte bine blocat, la fel și Coman. FCSB este o echipă pe care poți să o domini. Nu știu ce să spun, vedem cum se termină această partidă de joi.

Contează foarte mult și starea de spirit cu care te prezinți la această partidă. Se poate întâmpla orice, ai văzut ce rezultate au fost în trecut între noi. La noi este foarte importantă prestația a unui jucător, depindem foarte mult de starea de spirit a lui Mitriță”, a mai spus Cârțu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed