Sorin Cârțu îi face echipa lui Ivaylo Petev! Fostul preşedinte de la CSU Craiova a spus clar. Ce trebuie să se întâmple cu jucătorul

Sorin Cârțu îi face echipa lui Ivaylo Petev! Fostul preşedinte de la CSU Craiova a spus clar care este postul pe care Vladimir Screciu dă cel mai mare randament. Ce trebuie să se întâmple cu jucătorul.

Sorin Cârțu, sfat pentru Ivaylo Petev! Ce trebuie să facă bulgarul pentru a reveni în vârful clasamentului. Jucătorul care poate schimba soarta echipei.

Sorin Cârțu îi face echipa lui Ivaylo Petev!

Sorin Cârțu a analizat în detaliu prestațiile lui Vladimir Scrieciu și consideră că jucătorul dă mai mult randament pe postul de fundaș central, decât la mijloc, acolo unde este folosit de către Edi Iordănescu, în cadrul primei reprezentative.

“Screciu nu a făcut o partidă bună. Se vede că nu are ritmul meciului după atâta absenţă. După mine, Screciu e cel mai bun fundaş central din ţară. În fotbalul autohton, cu ceea ce se joacă, e cel mai bun.

Are viteză, plasament. Singurul lucru, îi lipsesc 5-6 centimetri. Ştie jocul foarte bine. Aseară nu a făcut o partidă bună şi prin faptul că vine dintr-o absenţă. E bine că se forţează cu el, să fie recuperat pentru interesul echipei.

Screciu e mai mult fundaş central decât un mijlocaş, cum e folosit la echipa naţională. Când îşi va reface ritmul de care vorbeam, va fi pus acolo, la mijloc. Deşi vezi că am venit cu Azor, Anzor….

Poate a fost mai bine să stea acolo. Apelăm la Mateiu, la Creţu. M-a mirat schimbarea lui Creţu, este un jucător prezent în multe acţiuni şi a animat mult evoluţia echipei, atunci când joacă bine.

Apare la finalizare, este un mijlocaş care cere şi comandă profunzimea. Îmi place. M-a mirat că a fost schimbat. În momentul în care joci cu doi atacanţi, nu trebuie să aglomerezi.

Îţi trebuie trasee bine antrenate şi o altfel de filozofie faţă de 4-2-3-1 sau 4-4-1-1. Dar acea dinamică o antrenezi, deşi nu am văzut schimbarea. A fost o aglomerarea care a dat rezultate până la urmă!”, a spus Sorin Cârţu la fanatik.ro.

Screciu a fost introdus în teren, în cadrul partidei cu FC Botoșani, duel în care oltenii au reușit să bifeze doar remiza, 2-2.

Fundașul a revenit după o accidentare care l-a ținut pe bancă timp de cinci etape. A suferit o microruptură fibrilară în partida cu Poli Iași (2-2), din penultima etapă a anului 2023.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed