Sorin Cârțu s-a dezlănţuit! Ordin pentru Ivaylo Petev. Ce este obligat să facă antrenorul celor de la CSU Craiova

Sorin Cârțu s-a dezlănţuit! A transmis un avertisment dur pentru olteni. S-a aflat ce este obligat să facă antrenorul celor de la CSU Craiova pentru a nu pierde, din nou, pe teren propriu.

CSU Craiova vs. FC Voluntari, luni seară, de la ora 20.00! Sorin Cârțu a prefațat duelul dintre olteni și ilfoveni.

Sorin Cârțu s-a dezlănţuit!

CSU Craiova nu a avut parte de un debut excepțional la începutul anului 2024! Oltenii au reușit să adune doar 5 puncte în ultimele 5 etape, depărtându-se astfel la șase lungimi de CFR Cluj, ocupanta locului trei din clasamentul intern.

Sorin Cârțu a declarat că ar fi o ”idioțenie” ca elevii lui Ivaylo Petev să mai piardă încă un avantaj pe teren prorpiu.

“Ştii cum am zis? Prima dată a fost cu Iaşiul, a fost greşeală. A doua oară a fost cu Clujul, a fost prostie. Bă, dacă ţi se întâmplă a treia oară e idioţenie. Ştii cum e, idioţenia e maximul prostiei.

Indiferent cu cine se mai întâmplă, e idioţenie. Am făcut de două ori de la 2-0 la 2-2 în deplasare. Ăsta e un lucru îmbucurător. Dintr-un dezavantaj care te marchează…

Şi la meciul cu UTA Arad şi cu Botoşani a fost 2-0 nemeritat. Că nu te-a dominat adversarul. Ai trecut peste acest impediment şi refaci handicapul şi termini cu un rezultat pozitiv, e bine.

Se întâmpla şi mai mult dacă intervenea arbitrul, să ne dea ce meritam. Cu penalty-ul la Mitriţă sau Baiaram… La Markovic nu mi s-a părut penalty. A crezut că e mai agresiv fundaşul.

A vrut să amplifice. Dar la Baiaram mi s-a părut penalty. Iar faza cu Mitriţă, când a fost călcat de Şeroni. A mai avut o situaţie la meciul cu Craiova. I-a rupt piciorul lui Bancu!”, a spus Sorin Cârţu la Fanatik.

CSU Craiova beneficiază și de un avantaj în fața rivalei. FC Voluntari tocmai și-a schimbat antrenorul, Nicolae Dică fiind cel care a preluat banca tehnică a ilfovenilor. În cadrul ultimelor etape, antrenorul nu a reușit să obțină nicio victorie, astfel că oltenii sunt favoriți în marele duel de pe Ion Oblemenco.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed