Sorana Cîrstea a dat lovitura! Suma importantă pe care o va câştiga românca. Dezvăluiri de ultimă oră despre sportivă

Sorana Cîrstea a dat lovitura la Roland Garros! Suma importantă pe care o va câştiga românca dacă se va impune la Paris. Dezvăluiri de ultimă oră despre prezența sportivei pe tabloul principal.

Sorana Cîrstea participă la turneul de Grand Slam de la Paris. Organizatorii pun la bătaie sume impresionante de bani. Jucătorii pot câștiga premii foarte mari dacă reușesc să câștige meciurile. Românca are șanse mari să evolueze până în fazele superioare ale competiției.

Sorana Cîrstea a dat lovitura!

Turneul de Mare Şlem de la Paris va începe duminică, 26 mai și se va termina două săptămâni mai târziu, în data de 9 iunie. Premiile puse în joc sunt pe măsură, iar sumele de bani încasate de de concurenți sunt impresionante.

Numai prezența pe tabloul principal al probelor individuale va fi recompensată cu suma de 73,000 de euro. Dacă se califică în turul doi, tenismenii vor primi un cec în valoare de 110,000 de euro, informează Punto de break.

Campionii Roland Garros 2024 vor fi premiați cu câte 2,4 milioane de euro, în timp ce finaliștii vor pleca acasă cu cecuri de câte 1,2 milioane de euro. Semifinaliștii vor primi câte 650,000 de euro, iar sfertfinaliștii, 415,000 euro. Din nefericire, Simona Halep nu va putea participa în această ediție a competiției deoarece nu a beneficiat de wild-card din partea organizatorilor. În 2018, Halep cucerea titlul de campioană la Roland Garros!

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed