Sorana Cîrstea face anunțul momentului! Surpriza uriașă pregătită de româncă. Cu cine va ataca Roland Garros-ul

Sorana Cîrstea face anunțul momentului! Surpriza uriașă pregătită de româncă.

Jucătoarea de tenis și-a prezentat echipa care o ajută la Roland Garros.

Sorana Cîrstea, ultimele pregătiri pentru Roland Garros

Sori a început pregătirile pentru turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Deocamdată se antrenează la Monaco și a decis să le arate și fanilor săi cine o ajută.

Jucătoarea de tenis a postat o fotografie pe contul de Instagram cu staff-ul său. Antrenorul suedez Thomas Johansson, preparatorul fizic Vladimir Biasutti și un colaboratorul surpriză.  Sparring partnerul Lucas Johansson, care este chiar fiul antrenorului său. Cei doi s-au mai antrenat împreună și înaintea turneului de la Madrid.

„Echipa completă este din nou în acțiune!”, a scris Sorana Cîrstea în dreptul fotografiei.

Înainte de a juca la Roland Garros, jucătoarea din Tâgoviște va participa la turneul de la Strasbourg (21-27 mai). Cea mai bună performanță a româncei la Grand Slamul de la Paris a fost calificarea în sferturi, în 2009.

„Mie mi se pare că, în momentul în care ești sportiv de performanță, tu trebuie să fii criticul tău numărul 1, dar în același timp să fii fanul tău numărul 1. Adică și eu sunt modestă, însă în același timp am o aroganță pentru că îmi știu valoarea.

E foarte greu să îți spun că X este cea mai bună jucătoare de tenis din România. Înseamnă că mă desconsider pe mine. Adică eu consider și pentru asta încă joc, că eu sunt cea mai bună, că pot să bat pe oricine, că pot să fac asta și asta te ține pe linie. Tu înțelegi (n.r. arată spre Speak), dar lumea nu o să înțeleagă. Cum să zici asta, când pe hârtie avem asta”, a spus Sorana Cîrstea, într-un podcast.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed