Sorana Cîrstea, decizie de ultimă oră! Românca şi-a luat rămas bun de la omul care au dus-o în semifinale în Dubai. Ce se va întâmpla înainte de Indian Wells

Sorana Cîrstea, decizie de ultimă oră! Românca şi-a luat rămas bun de la omul care au dus-o în semifinale în Dubai. S-a aflat ce se va întâmpla înainte de Indian Wells. Chiar sportiva noastră a făcut totul public.

Jucătoarea de tenis a devenit la 33 de ani cea cea mai vârstnică semifinalistă din istoria turneului de la Dubai. În penultimul act al competiției a pierdut în fața Jasminei Paolini, care a luat trofeul.

Sorana Cîrstea, decizie de ultimă oră înaintea turneului de la Indian Wells

Sorana Cîrstea a colaborat cu antrenorul Peter Wessels după despărțirea ded Thomas Johansson. Cei doi lucrează împreună doar când românca este la Dubai. Astfel, olandezul nu o va însoți la următoarele turnee de la Indian Wells și Miami unde este pe tabloul principal.

Românca a anunțat că în acest sezon antrenorul care a colaborat și cu Roger Federer nu îi va mai fi aproape. Deocamdată nu a spus cine va face parte din staff.

„Mulțumesc, Peter Wessels, pentru că m-ai ajutat la turneele din Orientul Mijlociu și, de asemenea, pentru colaborarea pe care o avem de fiecare dată când mă aflu la Dubai. Ne vedem curând”, a transmis Sorana Cîrstea.

„Până acum, am o configurație diferită pentru Indian Wells și Miami. Cu Peter este puțin mai greu, deoarece el este stabilit aici, în Dubai. Lucrează foarte mult. Vom vedea pe viitor ce se va întâmpla”, a mai spus românca.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed