Sorana Cîrstea are cel mai bun început de an din carieră, suma fabuloasă câștigată până acum! Ce i-a spus însă un sponsor despre cum se fac banii în tenis, e șocant!

Sorana Cîrstea are parte de un început de an fabulos. Cu un succes în sferturile de finală de la Miami, în fața Arynei Sabalenka, Sorana Cîrstea va pătrunde din nou în TOP 50 WTA. Este în acest moment pe locul 51 WTA Live. Iar dacă va câștiga turneul din America, o va depăși pe Simona Halep (31 de ani, 25 WTA) și va deveni cel mai bine clasată jucătoare de tenis din România.

Prestațiile bune din 2023 i-au adus Soranei nu doar saltul în clasamentul mondial, ci și foarte mulți bani: 487.818 dolari, până acum, împreună cu cei 184.465 de dolari care i se cuvin pentru că s-a calificat în sferturi la Miami.

”Am vrut să devin cineva, nu să fac bani!”

Frumoasa jucătoare a dezvăluit însă că atunci când s-a apucat de tenis, nu banii au fost scopul. ”Eu n-am jucat tenis ca să fac bani. Pentru mine a fost să fiu cineva. Adică ăsta a fost scopul pentru mine, să devin cineva, să reușesc în viață.

Asta a fost mentalitatea părinților mei. Ca să-ți faci o carieră și să câștigi bine trebuie să fii în top 5O.”, a explicat Sorana în podcastul ”La fileu”, cu Speak.

De asemenea, românca a explicat că juctoarele din Vestul Europei, America și Asia fac mult mai mulți bani din tenis și tot ceea ce derivă din activitatea lor decât cele care vin din Europa de Est.

”Mai bine mai frumoasă și în top 2O!”

Și că de multe ori, sponsorii îi spuneau că, pentru ei, e mai bine să fie frumoasă și în elită, decât să fie cea mai bună din lume. ”Având în vedere că eu arăt binișor pentru o sportivă, îmi spuneau: mai bine arăți bine și ești în top 2O, decât să fii, să nu arăți atât de bine și să fii numărul 1.”, i-a povestit Sorana Cîrstea lui Speak.

În câteva minute, Sorana se va lupta cu Aryna Sabalenka pentru un loc în semifinalele turneului de la Miami.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed