Rafael Nadal a ajuns la capătul puterilor. Mesaj emoționant postat de fostul lider mondial. Ce a fost obligat să facă

Rafael Nadal a ajuns la capătul puterilor. Spaniolul a fost obligat să-și amâne revenirea și a anunțat că se retrage de la Monte Carlo, unul dintre turneele sale favorite.

Fostul lider mondial a postat pe contul de socializare un mesaj emoționant în care le-a vorbit fanilor despre problemele ccu care se confruntă.

Rafael Nadal a ajuns la capătul puterilor

Rafael Nadal va rata încă un turneu. A fost nevoit să se retragă și de la Monte Carlo, acolo unde a câștigat titlul de 11 ori. Fostul lider mondial nu a mai jucat de pe 5 ianuarie 2024, atunci când a fost învins la Brisbane de Thompson.

„Salutare tuturor! Acestea sunt nişte momente dificile pentru mine, din punct de vedere sportiv. Din păcate, trebuie să vă spun că nu voi juca la Monte Carlo. Corpul pur şi simplu nu îmi mai permite.

Şi chiar dacă muncesc din greu şi dau totul în fiecare zi, cu toată voinţa de a reveni la turneele care au fost atât de importante pentru mine, adevărul e că nu pot juca astăzi. Nu aveţi idee cât de greu este pentru mine să nu pot juca la aceste turnee.

Singurul lucru pe care îl pot face este să accept situaţia şi să încerc să privesc spre viitor apropiat. Să îmi păstrez entuziasmul şi dorinţa de a juca. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere, ca de obiecei şi vă doresc numai bine”, a scris Rafael Nadal, pe contul său de Twitter.

Ibericul a făcut o pauză de un an din cauza accidentărilor. A revenit apoi și a jucat trei meciuri oficiale la Brisbane.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed