Sorana Cîrstea a spus adevărul! Ce se întâmplă, de fapt, între ea și Simona Halep: ‘A ieșit mare tam-tam’

Sorana Cîrstea a dezvăluit în cadrul unui pod-cast amănunte despre relația pe care o are cu Simona Halep. În trecut s-a spus că cele două nu s-ar fi împăcat foarte bine. Sportiva a făcut dezvăluiri de senzaţie despre relaţia cu fostul lider mondial.

Jucătoarea din Târgoviște se pregătește în aceste zile pentru al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros.

Sorana Cîrstea a spus adevărul despre relația cu Simona Halep

Sorana Cîrstea (30 WTA, 34 de ani) a vorbit despre relațiile de prietenie dintre jucătorii de tenis. Cu această ocazie a dezvăluit și o întâmplare cu Simona Halep petrecută în 2022 la Indian Wells. 

„Uite, să vă povestesc ceva. Asta sigur o să facă deliciul publicului. Că e cu Simona (n.r- Halep). Am jucat contra ei la Indian Wells, când m-a bătut. Cred că acum trei ani.

Noi am plecat din vestiar, ne-am uitat la alta și ne-am zis „Baftă, baftă». Că sunt lucruri de bun simț… În ziua respectivă ne-am văzut în vestiar, ne-am salutat «Bună, ce ai făcut? Unde ai fost aseară să mănânci?». A fost o conversație absolut normală.

Ne-au chemat prin microfon ca să mergem la teren, ne-am dus la locurile noastre, ne-am urat «Baftă, baftă» și ne-am suit în mașinuța care ne-a dus la teren. Am stat spate în spate. Ne-am dus, am jucat, m-a bătut (n.r- 6-1, 6-4), la fileu am felicitat-o.

În vestiar totul a fost absolut normal. Iar apoi mi-a povestit antrenorul că s-a făcut mare «tam-tam» pe seama faptului că noi, pe drumul spre teren, am stat spate în spate și nu am avut nicio interacțiune. Dar ne duceam spre teren, ne concentram, toți sportivii fac la fel., a spus Sorana Cîrstea la podcastul „Vreau să știu”, al jurnalistului Cătălin Oprișan.

„S-a schimbat atmosfera în bine”

Românca spune că în ultimii ani atmosfera din vestiare s-a schimbat în bine.

„Există prietenie în tenis?”, a fost întrebată Sori.

Răspunsul a venit imediat.

„Absolut! Sunt prietenii în tenis, chiar în vestiare. De când am intrat eu în tenis, de acum 15 ani, s-a schimbat atmosfera în bine. Lumea e mai prietenoasă, mai relaxată. Chiar există prietenii.

Normal, e o competiție între jucătoarele din vestiar, dar e o relație respectuoasă. Ai prietenele tale… Cu Angelique Kerber mereu ies la masă, m-a felicitat Dona Vekic de ziua mea și mereu ies cu ea la o cafea și povestim. Sunt relații frumoase, de prietenie”, a mai spus sportiva pentru sursa citată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed