Sorana Cîrstea a plecat din România! Destinaţia incredibilă pentru sportivă. S-ar putea întâlni chiar cu Simona Halep / Foto

Sorana Cîrstea a plecat din România! Destinaţia incredibilă pentru sportivă. S-ar putea întâlni chiar cu Simona Halep. Cea mai bine clasată jucătoare din România se află într-o vacanţă prelungită după un sezon bun, cu rezultate importante.

Sorana Cîrstea a petrecut o săptămână de vacanță în Finlanda, ajungând până la Cercul Polar. Acum, a schimbat destinaţia.

Sorana Cîrstea a plecat din România!

Ultima parte a vacanţei şi-o petrece în țara unde și-a luat rezidența și unde are o locuință, cumpărată acum doi ani. Sorana Cîrstea a plecat în Dubai, alături de logodnicul ei, Ion Alexandru Țiriac.

Fiul miliardarului Ion Țiriac este rezident în Dubai, cel mai mare oraș și reședință a emiratului cu același nume. În timpul sejurului pe care îl petrece la Dubai, Sorana ar putea să o întâlnească pe Simona Halep. Aceasta se pregătește de mai mult timp acolo, la o academie. Sorana Cîrstea i-a luat apărarea Simonei, după ce constănțeanca a fost depistată pozitiv.

„O cunosc pe Simona. Nu cred că vreodată s-a dopat conștient. Această suspendare este pentru un om nevinovat”, a declarat Sorana Cîrstea, în urmă cu ceva timp. Sorana Cîrstea, locul 26 mondial, va reveni în competiții la începutul anului viitor, când începe noul sezon, cu turneele care au loc în Australia.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed