Somaţie publică pentru Guvern! Este obligatoriu să se întâmple după performanţa lui David Popovici: ‘Asta în caz că vă pasă’

Somaţie publică pentru Guvern! Este obligatoriu să se întâmple după performanţa uriaşă a lui David Popovici. Racheta din România a rescris istoria în Italia, la Roma după ce a câştigat aurul european la 100 de metri liber.

David Popovici a luat medalia de aur la Europenele de la Roma, dar a reuşit să doboare şi recordul mondial al probei.

Somaţie publică pentru Guvern!

David Popovici a sunat adunarea datorită performanţelor sale uluitoare din înot. O fostă mare campioană, Beatrice Câşlaru, transmite o somaţie publică pentru Guvern. Medialiata cu argint şi bronz de la Jocurile Olimpice de la Sydney 2000 i-a transmis un mesaj clar ministrului Învăţământului, Sorin Câmpeanu.

Într-un mesaj pe facebook, fosta mare campioană a României i-a spus lui Câmpeanu să revizuiască decizia în privinţa orelor de educaţie fizică din programa noului an şcolar.

„13.08.2022 Dl.ministru al educației Câmpeanu :
După rezultatele fabuloase de azi pentru sportul românesc, vă rugăm noi, campionii să revizuiți decizia cu orele de educație fizica din programa noului an școlar.
Asta în caz că vă pasă… Și poate că vă doriți, ca noi ne dorim enorm de mult să ascultăm imnul României și să urcăm steagul pe catarg!”, a scris legendara campioană pe o reţea de socializare.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari