Skakira va fi şocată! Pique, implicat într-un scandal în plină stradă: ‘Te urăsc toți pentru ce i-ai făcut’ / Video

Skakira va fi şocată! Pique a fost implicat într-un scandal, în plină stradă.

Gerard Pique (36 ani) și Shakira (46 ani) s-au separat în urmă cu peste un an și jumătate. Cei doi au format un cuplu timp de 12 ani.

Skakira va fi şocată

De altfel, s-a zvonit că fostul jucător ar fi înșelat-o pe artistă. După despărțirea de Shakira, Pique a început o relație cu Clara Chia. Cântăreața a și lansat câteva melodii prin intermediul cărora l-a atacat pe fostul ei partener, dar și pe noua iubită a acestuia, artista sugerând că Pique i-ar fi fost infidel.

Pe când se afla Ciudad de Mexico, la ieșirea dintr-un local, fostul fotbalist a fost asaltat de jurnaliști. Printre aceștia s-a numărat și Claudia Maldonado, care a spus: „Auzi, deja te urăsc toți pentru tot ce i-ai făcut Shakirei. Acum te comporți în halul ăsta cu presa?”, a afirmat jurnalista.

@elcomerciope

El grito a #GeradPiqué de una reportera recordándole a #Shakira en su visita a México. #DespiertaAmérica #Pique #PiquéeMéxico #viral #TikTokNews #celebrity #viralvideo #viraltiktok #ElComercioPerú

♬ sonido original – Diario El Comercio

Pique nu a dorit să intre într-un dialog. Acesta a ales să urce în mașină și să plece.

Ulterior, Claudia Maldonado a venit cu explicații în legătură cu derapajul ei.

„I-am răspuns așa pentru că, în ciuda faptului că am răbdare, toleranță și înțelegere, lipsa sa de inteligență emoțională m-a disperat puțin”, a transmis jurnalista.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed