Simona Halep uimeşte din nou! Ce a putut face chiar înaintea procesului. Imaginea a devenit virală / Foto

Simona Halep uimeşte din nou! S-a aflat ce a putut face chiar înaintea procesului. Imaginea a devenit virală pe reţelele de socializare. Campioana noastră pare extrem de încrezătoare în şansele ei.

Simona Halep este suspendată temporar după ce a fost depistată pozitiv la controlul antidoping de la US Open.

Simona Halep uimeşte din nou!

În așteptarea unui verdict în cazul de dopaj, Simona Halep profită de timpul liber. Postează imagini din ceea ce pare a fi o mică vacanță. Fostul lider WTA însoțește imaginea în care apare undeva la mare cu un citat din celebrul Charlie Chaplin: „You will find that life is still worthwhile if you just smile!”

Halep îi îndeamnă pe fanii săi să zâmbească, acesta fiind cel mai simplu lucru pentru a descoperi că viața merită trăită.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Halep a jucat ultimul meci oficial la US Open 2022. Atunci când a fost eliminată în runda inaugurală de Daria Snigur din Ucraina. Apoi, a fost suspendată. Cazul Simonei va fi judecat de către Sport Resolutions, tribunal independent din Londra care gestionează dosarele de dopaj din sportul alb.

Totuși, în cazul în care nevinovăția nu va putea fi dovedită, Simona mai are o cale de atac. Este vorba despre Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Dacă va fi găsită vinovată, românca riscă să primească o suspendare între 2 şi 4 ani. Această pedeapsă ar însemna practic finalul carierei de jucătoare profesionistă pentru româncă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed