Simona Halep nu mai are nicio şansă! Avertisment dur pentru româncă. Ce se va întâmpla la TAS

Simona Halep nu mai are nicio şansă! Avertisment dur pentru româncă. S-a aflat ce se va întâmpla la TAS. Un fost jucător de tenis, suspendat pentru dopaj, i-a spus fostului lider WTA cum va decurge apelul.

Simona Halep a încasat o suspendare uriaşă. Acuzatorii de la ITIA i-au distrus cariera. Au obţinut o suspendare de 4 ani pentru româncă.

Simona Halep nu mai are nicio şansă!

Simona Halep este avertizată de americanul Wayne Odesnik, fost #77 ATP. Acesta a fost suspendat 15 ani pentru dopaj. S-a retras retras definitiv în 2015. Wayne Odesnik se numără printre numele cunoscute din tenis care au avut de-a face cu o suspendare primită pentru dopaj.

În 2010, după ce agenții vamali din Australia i-au depistat în bagaj opt fiole de HGH (hormoni de creștere), ITIA l-a exclus din circuit timp de doi ani. Apoi, pedeapsa i-a fost redusă la un singur an.

Însă, în 2015, jucătorul născut la Johannesburg, în Africa de Sud, a încălcat din nou regulamentele anti-doping. A primit o suspendare-record de 15 ani, care-i va expira în ianuarie 2030. Odesnik nu a mai făcut vreun apel. Şi-a anunțat retragerea definitivă la doar câteva minute după primirea verdictului nemilos. Avea 29 de ani în acel moment.

Acum, fostul jucător anticipează că suspendarea Simonei va fi diminuată la doi ani după apelul de la TAS. Îi dă însă un mesaj clar. Procesul e unul extrem de costisitor, inclusiv în plan psihic, spune jucătorul într-o postare pe reţelele de socializare.

„Cineva care a trecut prin acest proces este sută la sută neputincios, iar drepturile sale sunt foarte limitate. Să scurtez, ce se va întâmpla, cel mai probabil, este ca suspendarea Simonei Halep să fie redusă de la patru la doi ani.

Totuși, ca acest lucru să se întâmple, cel mai probabil Simonei îi va lua cel puțin șase luni pentru a face apel, așa că, atunci când i se va reduce sancțiunea (cu siguranță are banii necesari să facă apel), nu va mai fi jucat deja de aproape doi ani.

Așadar, cel mai fericit scenariu este că va reveni până la Jocurile Olimpice de anul viitor. Cel mai sumbru scenariu este că va juca în 2025.

În orice caz, eu cred că o vom revedea pe teren, dar procesul este unul extrem de scump și epuizant. Sper că va avea parte de liniște, dar cei de la ITF sunt cei mai răi”, a scris fostul jucător american.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed