S-a aflat adevărul despre Simona Halep! Antrenorul româncei a dat verdictul. Când va reveni sportiva în vârful tenisului

S-a aflat adevărul despre Simona Halep! Cel care conduce antrenamentele româncei face afirmații legate de forma fizică a acesteia. Când va reveni sportiva în vârful tenisului după pauza lungă pe care a avut-o.

Simona Halep a revenit în circuitul profesionist, după suspendarea primită atunci când a fost acuzată de dopaj. Inițial, sportiva trebuia să stea 4 ani, dar pedeapsa a fost redusă de cei de la TAS, la 9 luni.

S-a aflat adevărul despre Simona Halep!

Carlos Martinez este cel care o antrenează pe Simona momentan. Prima săptămână de conlucrare s-a încheiat, iar ambii sunt încântați de potențialul acestei viitoare colaborări.

Cei doi se află în faza de probă, în asocierea sportivei din țara noastră cu antrenorul iberic. Acesta este foarte încrezător în forțele tenismenei și afirmă faptul că fostul lider mondial WTA va urca pe cele mai înalte trepte ale tenisului, foarte curând. Simona a câștigat în cariera sa două titluri de Grand Slam, la Roland Garros în 2018 și la Wimbledon în 2019.

„Un an și șapte luni fără să joci e mult. Simona este o mare campioană, iar asta se vede pe teren. Trebuie să reintre în formă, din punct de vedere fizic trebuie să crească puțin câte puțin, ca să evităm accidentările.

O văd pe Simona motivată, bucuroasă, implicată. Asta e foarte important. E o jucătoare experimentată și știe ce înseamnă să fie în top. Sunt mulțumit de cum se prezintă, de cum lucrăm împreună.
E doar o chestiune de timp până o vom vedea pe Simona luptând pentru titluri importante”, a declarat Carlos Martinez la Așii tenisului.

Carlos Martinez a dezvăluit că cel care i-a propus o posibilă colaborare cu Simona Halep, a fost chiar fostul său antrenor, Darren Cahill.

După ce românca a primit verdict favorabil din partea TAS, propunerea australianului a putut fi îndeplinită.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed