Simona Halep, făcută praf de americani! Atac fără precedent la adresa româncei. Mişcarea care i-a scos din minţi pe specialişti

Simona Halep, făcută praf de americani! Atac fără precedent la adresa româncei. Mişcarea care i-a scos din minţi pe specialişti. Fostul lider mondial WTA a ales să refuze echipa naţională pentru turneul de la Rouen.

Simona Halep a reuşit victoria carierei la TAS. Acolo şi-a dovedit nevinovăţia şi a revenit în circuitul mondial WTA. La Miami Open a cedat în primul tur, în confruntarea cu Paula Badosa.

Simona Halep, făcută praf de americani!

Simona Halep a refuzat să joace la Charleston, dar a primit un wild card din partea organizatorilor turneului de categorie WTA 250 de la Rouen. A decis să-l accepte. Presa din SUA o atacă însă pe româncă.

Spun că există o mare contradicție între decizia Simonei Halep de a nu face parte din lotul României de Billie Jean King Cup, pentru confruntarea contra Ucrainei (12-13 aprilie), din cauza unei accidentări și cea de a merge în Franța. Turneul de la Rouen va avea loc în perioada 15-21 aprilie.

„Simona Halep va juca la Rouen Open, care va începe pe 15 aprilie, un turneu indoor în Franța, de categorie WTA 250, la care vor mai participa nume precum Naomi Osaka, Mirra Andreeva sau Caroline Garcia, în ciuda faptului că în aceeași perioadă are loc și întrecerea de la Stuttgart.

Având în vedere că Halep a jucat anterior la Stuttgart, s-a sugerat că ea va primi un wild card, dar aceasta era greu de obținut, având în vedere că jucătoare precum Emma Răducanu și Angelique Kerber dețin contracte de sponsorizare cu brandul care organizează turneul, așa că au prioritate. În plus, este un turneu foarte puternic, cu Iga Swiatek, Elena Rybakina și Coco Gauff printre participante.

Dar, de asemenea, își bate joc de raționamentul ei pentru retragerea de la Billie Jean King Cup, care i-a pus în pericol speranțele la Jocurile Olimpice. Simona s-a retras din confruntarea de Billie Jean King Cup în zilele precedente, din motive medicale, dar se pare că va reveni la acțiune săptămâna următoare, la Rouen”, spun cei de la tennisuptodate.com.

Halep a intrat şi în clasamentul mondial. Momentan, se află pe locul 1143, cu 10 puncte acumulate după participarea de la Miami.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed