Simona Halep face anunţul momentului! Fanii româncei sunt în alertă. Cariera fostului lider WTA, în aer / Foto

Simona Halep face anunţul momentului! Fanii româncei sunt în alertă. Cariera fostului lider WTA, în aer. Suspendată 4 ani după scandalul pentru dopaj, românca face un anunţ misterios şi îngrijorător în acelaşi timp.

Simona Halep este la un pas de a-şi abandona cariera din cauza acuzatorilor de la ITIA. A primit patru ani de suspendare şi încearcă să revină cu ajutorul TAS.

Simona Halep face anunţul momentului!

Până să primească un mesaj din Elveţia, Simona Halep a plecat din România. Continuă să trimită mesaje din Dubai, acolo unde se află de ceva timp. Halep a fost interzisă la turnee pentru o perioadă de patru ani.

După ce a luat masa cu fostul jucător, Patrick Ciorcilă, actualmente director al turneului WTA de la Cluj-Napoca, Halep a postat o altă fotografie. Aceasta a fost realizată langă Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume (828 de metri).

Simona poartă un tricou marca Nike, sponsorul tehnic al ei. Pe acesta este inscripţionat mesajul „Gravitatea nu va mai fi niciodată la fel”. Fanii de pe Instagram sunt în alertă.

Rămâne de văzut dacă Halep va mai simți vreodată emoția turneelor de tenis sau „nu va mai fi niciodată la fel”, așa cum spune deviza gigantului american.

Momentan, singurul mesaj de la TAS este că procesul Simonei se va judeca abia în 2024. Astfel, revenirea în circuitul mondial WTA se amână. Sportiva noastră speră ca TAS să îi înjumătăţească cel puţin pedeapsa de 4 ani încasată în primă instanţă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed