Cum poate scăpa Simona Halep de suspendare. Răsturnare totală de situație în cazul de dopaj. E singura şansă 

Cum poate scăpa Simona Halep de suspendare. Răsturnare totală de situație în cazul de dopaj. E singura şansă pe care o are.

Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentru dopaj, dar unele voci spun că ar putea reveni curând în tenis dacă va accepta să-l „sacrifice” pe Patrick Mouratoglou.

Cum poate scăpa Simona Halep de suspendare

Constănțeanca a a aflat că a fost suspendată 4 ani în cazul de dopaj. A fost acuzată că a folosit o substanță interzisă și că ar avea probleme în pașaportul biologic. Patrick Mouratoglou, cel care a antrenat-o pe Serena Williams timp de 10 ani, și-a recunoscut deja vina. Dar acest lucru nu îi va fi suficient Simonei pentru a scăpat de acuzații la TAS.

Administratorul contului de Twitter „WTA România” a spus cum ar putea să scape fostul lider mondial.

„Ar trebui fie să-l facă să recunoască, fie să demonstreze că el (n.r. – Patrick Mouratoglou) a dopat-o cu bună știință fără ca ea să știe. Ceea ce niciunul nu a sugerat sau spus vreodată. Ei au susținut întotdeauna că nimeni nu știa că suplimentul a fost contaminat la furnizor. Am văzut ‘relatările’ că ea poate anula totul dacă demonstrează că a fost vina altcuiva. Practic, dând vina numai pe Patrick. Dar, din nou, din sursele mele, asta nu se va întâmpla și nu este ceva ce ei au spus vreodată că s-ar fi întâmplat”, a spus susținătorul Simonei.

Ce a declarat Patrick Mouratoglou

„Sunt încrezător pentru viitorul Simonei Halep, după apelul făcut la TAS, deoarece e un tribunal independent. Am putut stabili de unde a venit contaminarea. Deci noi i-am propus să ia colegenul și l-am cumărat de la o companie.

S-a întâmplat ca acest colagen să fie contaminat. Nu aveam de unde să știu, dar îmi asum responsabilitatea pentu ce s-a întâmplat, întrucât e vorba de echipa mea și de mine. Noi i-am cumpărat acest colagen.

Am făcut toate testele posibile pentru a stabili că vorbim despre o contaminare. Sunt foarte încrezător că tribunalul independent va constata că Simona nu s-a dopat niciodată, că este o victimă și trebuie să revină pe teren și să joace cât de repede posibil”, a afirmat Patrick Mouratoglou, potrivit podcastului Tenis Weekly.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed