Simona Halep, decizie drastică! S-a săturat de Patrick Mouratoglou. Cum vrea românca să-şi salveze cariera

Simona Halep, decizie drastică! S-a săturat de Patrick Mouratoglou. S-a aflat cum vrea românca să-şi salveze cariera. După ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj, fosta câştigătoare de turneu de Mare Şlem a luat o decizie crucială.

Simona Halep îl dă la o parte pe Patrick Mouratoglou. Este o decizie disperată în speranţa că-şi va salva cariera.

Simona Halep, decizie drastică!

Simona Halep a renunţat la echipa lui patrick Mouratoglou. Şi-a angajat o agenție de PR din SUA pentru a-i salva reputația. Asta pentru că nu mai are încredere în Mouratoglou și în staff-ul acestuia.

Sportiva noastră l-a angajat pe Ron Berkowitz, fondatorul firmei de relații publice Berk Communications. Jurnalistul Jon Wertheim a anunțat că Simona l-a angajat pe Ron Berkowitz după ce a primit suspendarea de patru ani. Informația a fost confirmată pe contul oficial de Twitter al companiei Berk Communications.

„Am aflat că Simona Halep l-a angajat pe Ron Berkowitz, în timp e preegătește un apel viguros (n.r. – la TAS). Decizie brutală astăzi. Interdicția de patru ani este echivalentă cu terminarea carierei pentru sportiva de 3 de ani”, a anunțat Wertheim.

 

Berk Communications este o agenție de PR, fondată de americanul Ron Berkowitz. Este recunoscută pentru managementul reputației. Oferă servicii de comunicații strategice pentru antreprenori, sportivi, celebrități și muzicieni de renume.

Distribuie articol:

COMENTARII

9 COMENTARII

  1. Din lac în put. Halep nu a înțeles nimic din ce i se întâmplă. Totul a început după victoria împotriva serenei de la Wimbledon. Chiar nu – și da seama? Rapiditatea cu care Williams cere titlul de la Wimbledon arata ca totul, absolut tot, era pregătit. E treaba de parchet și servicii secrete serioase ca să demonstreze că Williams și muratoglu au programat ooeratiunea, dar nu e imposibil de probat.

  2. Perfect de acord! Asta am zis si eu de la inceputul scandalului, chiar dinainte, de cand nevasta lui Mouratoglu incepuse sa dea semnale de gelozie!!!! Simona trebuue sa-i traga la raspundere pe Mouratoglu si toata echipa!!! Sa fie si ei interzisi, ca ei i-au dat suplimentele!!!

  3. Bravo Necula asta e adevarul. Cea mai mare dopata din istoria tenisului este Serena Williams. Nu poți la 40 ani și greutatea de ‘’ 2 tone’’ sa faci performanța la nivel înalt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed