Primește Simona Halep invitație la Wimbledon?! Șefii turneului au spus clar. Anunț despre sportivii suspendați pentru dopaj

Simona Halep așteaptă să vadă dacă va primi un wild-card pentru Wimbledon, turneu pe care l-a câștigat în 2019. Românca și-ar fi dorit să joace și la competiția sa favorită, Roland Garros, dar francezii nu i-au oferit invitație.

Fostul lider mondial a revenit în circuit după ce TAS i-a redus pedeapsa pentru dopaj. A jucat însă doar două meciuri pentru că a avut probleme de sănătate. A fost prezentă la Miami și la Trophee Clarins.

Când află Simona Halep dacă primește invitație pentru Wimbledon

Simona Halep are nevoie de o invitație pentru a participa la Wimbledon (1-14 iulie), după ce a ajuns pe locul 1139 WTA. Peste doar câteva zile va afla dacă va putea participa la turneul londonez.

Președintele Executiv de la Wimbledon, a anunțat că pe data de 19 iunie se vor anunța l wildcard-urile. De asemenea, Deborah Jevans, președintele turneului spune că odată ce un jucător și-a ispășit suspendarea cauzată de dopaj, acesta poate concura.

„Comitetul nostru responsabil de wild card-uri se întrunește și ia aceste decizii, încă nu s-au întâlnit. Ei vor face un anunț pe 19 iunie, așa că nu aș vrea să îmi dau cu părerea despre decizia comitetului”, a spus Sally Bolton, conform tennisuptodate.

 „Odată ce un jucător a ispășit orice interdicție cauzată de doping este liber să concureze în circuit și. Comitetul va ține cont de performanțele acestuia”, a adăugat Deborah Jevans.

De la revenirea în circuit, Halep a participat la două turnee. La Miami a fost eliminată în primul tur, iar de la Trophee Clarins a fost nevoită să se retragă. Românca a acuzat o accidentare, iar acum se recuperează.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed