Simona Halep a uimit pe toată lumea! Pe ce a cheltuit banii românca. Detaliul care a atras toate privirile /Foto

Simona Halep este suspendată temporar din tenis după ce a fost depistată pozitiv la un test anti-doping efectuat la US Open.

Românca este o mare fană a modei și nu ezită să se afișeze în haine extrem de scumpe.

Simona Halep, ”aroganță” în plin scandal de dopaj

Ultima apariție a Simonei Halep a atras toate privirile. Jucătoare de tenis s-a afișat în incinta unui complex sportiv din București, cu un accesoriu de peste 2000 de euro.

Halep a purtat o geantă, marca Louis Vuitton, extrem de scumpă.

În aşteptarea unui verdict al tribunalului independent de la Londra, Simona Halep îşi vede de viaţă. Deşi a fost depistată pozitiv la un control anti-doping nimic nu o împiedică să promoveze diverse produse, inclusiv băuturi.

Halep continuă seria aparițiilor în scop publicitar. În ultima reclamă, Simo face o adevărată aroganță. Promovează produse pentru îmbunătățirea digestiei. Astfel, Halep pare că îi sfidează pe acuzatorii de la Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului.

Aceștia i-au interzis să mai apară la turnele de tenis, dar românca face spectacol în reclame. Brandurile importante își asociază în continuare imaginea cu Halep. Jucătoarea de tenis are mai multe apariții în scop publicitar în ultimele luni. Nu s-a întâmplat la fel în cazul Mariei Șarapova, cea care a pierdut contracte importante în anul 2016, atunci când a fost prinsă dopată.

Nike este sponsorul de la care Halep încasează cei mai mulți bani: 1,7 milioane de dolari pe sezon! Contractul cu firma a fost negociat la sânge de Ion Țiriac, la scurt timp după ce Halep s-a despărțit de Adidas. Simona mai are contracte de publicitate cu mai multe branduri mari internaţionale.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed