Simona Halep a rămas fără antrenor. Patrick Mouratoglou și-a găsit angajament: `Ea m-a încurajat să caut o nouă colaborare`

Simona Halep a anunțat că și-a încheiat actualul sezon, preferând să nu mai revină pe teren până anul viitor, pentru a se recupera complet după operația suferită la nas.

Dacă campioana noastră a luat decizia să stea departe de tenis, nu la fel va proceda antrenorul său, Patrick Mouratoglou.

Până revine Simona Halep, Mouratoglou îl va pregăti pe Holger

Francezul a anunțat azi că va face parte din staff-ul lui Holger Rune până la finalul anului. Mouratoglou va contribui la pregătirea danezului aflat în TOP 30 ATP, la 4 turnee din acest final de an.

În anunțul făcut în mediul online, antrenorul Simonei Halep a dezvăluit că a fost încurajat să facă acest pas chiar de româncă.

„În ziua în care l-am cunoscut pe Holger la Academia Mouratoglou avea doar 13 ani și am format rapid o legătură specială.

În timp ce Simona Halep și-a luat timp să se recupereze și este departe de joc, ea m-a încurajat să caut o nouă colaborare.
Astăzi, am plăcerea să anunț că mă voi alătura oficial echipei lui Holger Rune. Împreună, vom lucra la 4 turnee și ne vom pregăti în sezonul de iarnă pentru 2023.
Sunt foarte încântat să încep să lucrez cu Holger.

Are o echipă grozavă cu mama sa și Lars Christensen, care este alături de el de când a început să joace. Astfel de relații sunt rare și prețioase. Sunt onorat să fac parte din ea și scopul meu este să-i ajut, pentru ca Holger să-și atingă obiectivele.
Stockholm, venim!”, a scris Mouratoglou pe contul personal de Instagram.

Simona Halep a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou în primăvara acestui an.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed