Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Noi dezvăluiri despre revenirea în tenis. Nimeni nu se aştepta la asta

Simona Halep a dat cărţile pe faţă după primul turneu la care a participat! Noi dezvăluiri despre revenirea în tenis și despre forma sa fizică. Nimeni nu se aştepta să îi fie atât de greu.

Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj, timp de patru ani. Aceasta, a reușit să își demonstreze nevinovăția la TAS, care în urma reevaluării probelor i-au micșorat pedeapsa la 9 luni.

Simona Halep a dat cărțile pe față!

În urma unui interviu în presa americană, românca a vorbit deschis despre perioada grea prin care a trecut. Suspendarea i-a adus multe dificultăți. Pauza de un an și nouă luni și-a pus amprenta pe forma sa fizică.

Aceasta a revenit în circuit, la turneul de la Miami. Tenismena a fost învinsă în primul tur de Paula Badosa, meci despre care a spus că a fost foarte dificil.

”Am fost foarte emoționată când am revenit pe teren. Nu știam, nu eram sigură cum voi fi primită, pe teren și în afara lui. Nu știam la ce să mă aștept la Miami.

Când am ajuns, dragostea pe care am primit-o din partea oamenilor care lucrează la turneu, securitatea, toată lumea din jurul meu, totul m-a ajutat să uit.

M-am simțit de parcă n-aș fi lipsit niciodată! Grozav, o energie grozavă, am fost foarte fericită, o experiență foarte frumoasă pentru mine, mai mult decât mă așteptam”, a declarat Simona Halep într-un interviu acordat Associated Press, citată de site-ul tennisworldusa.org.

Halep s-a retras de la Oireas!

Accidentarea suferită a făcut-o pe româncă să se retragă de la turneul WTA 125 Oireas. Organizatorii îi oferiseră și un wild-card, dar efortul fizic la care a fost supusă, i-a provocat probleme medicale.

”Toate acestea m-au făcut să simt că vreau să revin la forma mea maximă și să văd cât de bine mai pot să joc. A fost o perioadă grea. A fost greu de controlat, dar acum este o altă poveste. Simt ușurare, simt libertate. Deci da, m-am întors la muncă. Am 32 de ani, nu mai sunt atât de tânără…

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed