Serialul de la care Dan Petrescu se inspiră! Râzi cu lacrimi ce expresii a împrumutat antrenorul CFR-ului. Petrescu și-a ales și personajul preferat

Serialul de la care Dan Petrescu se inspiră! Râzi cu lacrimi ce expresii a împrumutat antrenorul CFR-ului. Petrescu și-a ales și personajul preferat, a surprins pe toată lumea

Dan Petrescu pare un tip mult prea serios în anumite momente. Însă genul programului preferat este comedia. Iar antrenorul campioanei este înnebunit după sitecom-ul fenomen ”Las Fierbinți”. 

Dan Petrescu, fanul lui Giani

Petrescu i-a recunoscut asta chiar actorului Mihai Bobonete, interpretul personajului Bobiță, în timpul podcastului ”Da Bravo!”. Antrenorul CFR-ului a mărturisit că a împrumutat o serie de expresii din ”Las Fierbinți”, pe care a început să le folosească, în general.

”<<Cum are veni…>> <<Știi ce zic?>>… Mai sunt, stai că nu-mi vin în minte toate acum… <<Băi, ești prost>> <<Bă, ești nebun>>”…, i-a povestit ”Bursucul” lui ”Bobiță”.

Surprizele lui Super Dan

Super Dan l-a surprins totuși pe Bobonete când i-a spus direct că nu el este personajul preferat din comedie. ”- Am foarte mulți prieteni pentru care numărul 1 ești… – Da…mulțumesc. – Vrei să zic și eu, zic, dar nu știu dacă e adevărat.”,  a recunoscut fostul internațional. Și a explicat de cine îi place cel mai mult.

”- Vasile primarul? – Se bate la locul I. – A, știu cine, polițistul, Robi. – Robi, cu el, da. Dar cel mai bun parcă-i Giani, nu știu de ce.”, a spus antrenorul CFR-ului.

”Las Fierbinți” este un serial diuzat de Pro TV de mai bine de 10 ani, o satiră la adresa săteanului român în zilele noastre.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed