Selecţionerul României a spus clar! Nu va antrena niciodată FCSB. Mesaj dur pentru Gigi Becali

Selecţionerul României a spus clar! Nu va antrena niciodată FCSB. Mesaj dur pentru Gigi Becali. S-a aflat adevăratul motiv pentru care nu poate călca în vestiarul vicecampioanei niciodată.

Gigi Becali se va enerva crunt! Daniel Pancu a dat cărțile pe față. Se află de mult timp în conflict cu roș-albaștrii.

Mesaj dur pentru Gigi Becali!

Deși nu are nicio problemă cu modul în care este patronată formația ce ocupă prima poziție în clasamentul actual al Superligii, Daniel Pancu a susținut că nu ar putea niciodată să colaboreze cu roș-albaștrii.

Selecționerul a dat de înțeles că nu este de acord ca patronul unui club să direcționeze tot colectivul. Gigi Becali a recunoscut, cu ceva timp în urmă, implicarea directă în deciziile care privesc FCSB.

„E posibil să găsesc în carieră şi astfel de patroni, doar că sigur nu va fi domnul Becali, pentru că nu există compatibilitate între mine şi club”, a spus Pancu, pentru Antena Sport.

”Istoria şi tradiţia unui club sunt foarte greu de schimbat!”

Daniel Pancu a prins ocazia și a discutat despre situația formației lui Dan Șucu. Selecționerul este de părere că tehnicianul ”feroviarilor”, Cristiano Bergodi, nu dă randamentul maxim, susținând că Marius Șumudică s-ar fi descurcat mult mai bine.

„Rapidul e foarte bine din punctul meu de vedere. Sigur că istoria şi tradiţia unui club sunt foarte greu de schimbat. Cel puţin de când cunosc eu Rapidul, foarte bine, din 96.

Pare acelaşi film sezon de sezon, cu jocuri foarte bune pe teren propriu. Jocuri reuşite, dar puţine. În deplasare şi majoritatea foarte, foarte grele. Întotdeauna pentru Rapid pare un joc mult mai greu în deplasare decât ar părea pentru Steaua sau Dinamo.

O soluţie foarte bună a fost Bergodi şi o soluţie şi mai bună sau la fel de bună ar fi fost Şumudică. Probabil că o să ne vina rândul, am fost acolo, am plecat foarte supărat, dar mulţumit de ceea ce realizasem”, a mai spus selecţionerul, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed