Șefii lui Dinamo au dat cărțile pe față. Ce se întâmplă cu interdicția de transferuri și ce sumă trebuie plătită urgent

Șefii lui Dinamo au dat cărțile pe față. „Câinii” au avut interdicție la transferuri, astfel că Ovidiu Burcă s-a bazat doar pe jucători sosiți la începutul sezonului.

Dinamo a promovat însă în Superliga, iar antrenorul ar avea nevoi de întăriri.

Ce se întâmplă cu interdicția de transferuri de la Dinamo

Dinamo a promovat în Superliga, dar are în continuare probleme financiare. unul dintre acționarii clubului anunță totuși că totul se va rezolva în următoarea perioadă, iar Ovidiu Burcă își va putea aduce întăriri. Eugen Voicu a dezvăluit că trebuie să se achite peste 200 de mii de euro pentru ca situația să fie deblocată.

„200 și ceva de mii de euro. Este mult și, din păcate, a fost din cauza unei interpretări juridice mai speciale. Jucătorul respectiv a plecat de la Dinamo, într-o săptămână a semnat cu altă echipă, dar a cerut daune pentru o perioadă mai lungă. Dar Dinamo va face transferuri în această vară. Le pregătim deja și vom semna în ultima săptămână”, a declarat Eugen Voicu, la Digi Sport Special.

Șefii clubului au făcut planurile. Ce model urmează

Acționarul clubului spune că dinamoviștii îi au ca model pe cei de la Porto de la începutul anilor 2000. Cu un lot destul de modest față de adversare, Jose Mourinho a câștigat Cupa UEFA (2003) și Liga Campionilor (2004)

„O să mergem pe un model în care, cel puțin inițial, prețul activelor va fi destul de mic. N-o să cumpărăm vedete, jucători scumpi, cum fac alte echipe în speranța că vor câștiga campionatul și vor incasa bani din alte părți.

Noi vom crește jucători din pepiniera proprie sau vom aduce în general jucători liberi de contract, cum s-a întâmplat și în sezonul trecut. Cred că e o rețetă care, cel puțin acum, la început, va da roade la Dinamo.

Am început să mă uit la seriale din fotbal, am văzut că inclusiv Jose Mourinho a început așa la Porto, cu jucători din liga inferioară, pe care i-a selecționat, i-a făcut să spere și să creadă în ei și a câștigat Liga Campionilor. Deci, se poate! Cam acesta va fi modelul, păstrând proporțiile”, a mai spus Voicu, la Digi Sport Special.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed