Secretul mai puţin ştiut al Anamariei Prodan! Impresara a dat toate detaliile. Laurenţiu Reghecampf nu mai are nicio şansă

Secretul mai puţin ştiut al Anamariei Prodan! Impresara a dat toate detaliile. Laurenţiu Reghecampf nu mai are nicio şansă. Este vorba despre proprietatea cea mai de preţ a vedetei.

Anamaria Prodan are cu ce să se mândrească. Impresara deţine o vilă peste Ocean. Imobilul este poziţionat într-un cartier select din Las Vegas.

Secretul mai puţin ştiut al Anamariei Prodan!

Anamaria Prodan este o femeie împlinită, chiar dacă în acest moment este singură. Impresara are mai multe proprietăţi de lux, atât în România, cât şi în străinătate. Vedeta a spus clar. Locuinţa din America le aparţine lui Bebeto, Sarah şi Rebecca. Laurenţiu Reghecampf a fost scos din ecuaţie odată cu divorţul.

Prodanca a achiziţionat vila de peste Ocean în anul 2015, când era căsătorită cu Laurenţiu Reghecampf. Locuinţa dispune de trei dormitoare, două băi şi are şi un garaj extrem de încăpător.

810.000 de dolari a fost preţul plătit pentru locuinţa din Las Vegas. Acum, aceasta valorează 1 milion de dolari, după cum a anunţat chiar ea. Aceasta a dezvăluit că de fiecare dată când călătoreşte în America, alege să locuiască în vila sa de lux, alături de copiii ei.

„Casa din America este foarte frumoasă, arată superb, ne ducem cu drag de fiecare dată. Copiii se duc cu prietenii în vacanțe. Când mă duc în America, eu acolo stau. Este casa copiilor mei. Probabil 1 milion, 800.000, cam așa, acum nu știu, nu m-am interesat”, a declarat Anamaria Prodan, în urmă cu ceva timp.

Vedeta s-a despărţit cu scandal de antrenor. Acum, Reghe este într-o relaţia cu Corina Caciuc. Cei doi au şi un băieţel, pe Liam. Nu s-au căsătorit momentan pentru că divorţul de Prodanca nu este finalizat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed