Seară nebună în preliminariile EURO 2024! Ce echipe s-au calificat la turneul final din Germania. Rezultate complete

Seară nebună în preliminariile EURO 2024! S-a aflat ce echipe s-au calificat la turneul final din Germania. Rezultate complete. A fost o nouă seară cu multe goluri, dar şi cu mai multe scoruri surpriză.

După calificarea României la EURO 2024 a urmat o nouă seară cu multe meciuri în preliminarii.

Seară nebună în preliminariile EURO 2024!

Ungaria, deja calificată, a învins Muntenegru cu scorul de 3-1. A ajutat-o astfel şi pe Serbia să meargă la turneul final. Sârbii au făcut doar 2-2 acasă cu Bulgaria, dar sunt la EURO 2024.

Belgia a zdrobit Azerbaidjan şi a câştigat grupa din care a făcut parte. Astfel, i-au scos pe austrieci din prima urnă valorică de la tragerea la sorţi de pe data de 2 decembrie. Scoţia şi Spania erau deja calificate înaintea ultimei etape. Se punea problema doar a locului 1. Ibericii au învins Georgia şi termină în poziţia de lider al grupei.

Portugalia lui Cristiano Ronaldo a învins şi în ultimul meci al grupei, pe Islanda, şi a terminat seria cu punctaj maxim, după 10 victorii din 10 meciuri. Lusitanii merg la turneul final alături de cei din Slovacia. Luxemburg a mai obţinut o victorie, dar nu a fost de ajuns pentru o calificare istorică la turneul final european.

Ungaria-Muntenegru 3-1

Serbia-Bulgaria 2-2

Belgia-Azerbaidjan 5-0

Suedia-Estonia 2-0

Bosnia-Slovacia 1-2

Liechtenstein-Luxemburg 0-1

Portugalia-Islanda 2-0

Scoţia-Norvegia 3-3

Spania-Georgia 3-1

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed