Seară nebună în Champions League! Meciuri pe muchie de cuţit în Italia şi Portugalia. Ce au făcut Barcelona şi Arsenal + Rezultate complete

Seară nebună în Champions League! Meciuri pe muchie de cuţit în Italia şi Portugalia. S-a aflat ce au făcut Barcelona şi Arsenal, marile favorite din partidele serii din optimile competiţiei.

Au fost rezultate pe muchie de cuţit în cele două meciuri ale serii din optimile Champions League. Nu s-au marcat însă multe goluri.

Seară nebună în Champions League!

Pe stadionul Diego Maradona, Napoli a sperat să o bată pe Barcelona. A fost însă condusă după golul lui Robert Lewandowski. A reuşit însă să egaleze prin golgeterul echipei, Victor Osimen.

În celălalt meci al serii, FC Porto şi Arsenal s-au anulat reciproc până în prelungiri. Acolo, milionarii de la Arsenal au încasat-o meritat. Galeno a marcat un eurogol şi le-a adus o victorie uriaşă dragonilor.

Napoli-Barcelona 1-1

FC Porto-Arsenal 1-0

Astfel, echipele calificate în sferturi se vor decide în disputele retur. Acestea vor avea loc peste trei săptămâni, în Anglia şi în Spania.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed