Se retrage Mihai Rotaru de la CSU Craiova?! Anunţul care cutremură Superliga. Florin Prunea a dat verdictul

Se retrage Mihai Rotaru de la CSU Craiova?! Anunţul care cutremură Superliga. Florin Prunea a dat verdictul în privinţa celor două echipe din Bănie. Fostul mare portar al naţionalei vorbeşte despre o fuziune între CSU Craiova şi FCU Craiova.

Florin Prunea vine cu dezvăluiri incredibile despre Mihai Rotaru şi Adrian Mititelu. La finalul lunii august, Prunea a negociat cu FCU Craiova preluarea postului de președinte. Din cauza unor neînțelegeri, discuțiile nu s-au concretizat.

Se retrage Mihai Rotaru de la CSU Craiova?!

Florin Prunea consideră că pentru orașul Craiova ar fi mai bine să existe o singură echipă de top. Dezvăluie că Mihai Rotaru, principalul acționar de la CSU Craiova, ar fi tentat să preia un club „mai aproape de București”.

„(n.r. – despre ideea unei singure echipe în Craiova) Am tot trecut prin Craiova și așa se vorbește, vorbesc oameni care chiar știu ce vorbesc acolo. Se pare că așa va fi până la urmă. Eu cred că ar fi foarte bine, nu sunt în tabăra celor care spun că e foarte bine să fie două echipe în Craiova. Eu cred că din punct de vedere economic Craiova nu poate avea niciodată două echipe.

Sigur, sunt și oameni din privat care pot ține o echipă fără probleme, dar puterea economică a orașului este una care nu poate ține două echipe.

Sunt două vestiare grele, și la Rotaru, și la Mititelu, și trebuie ținute în frâu. Nu neapărat cu biciul. De oameni cu personalitate, de antrenori specializați. De oameni care, în momentul în care intră în vestiar, domnul Bancu și, dincolo, domnul Bahassa să nu mai întârzie patru zile.

Trebuie oameni cu personalitate. Când intră în vestiar, jucătorii să se uite la ei și să spună «Cu ăsta nu merge așa». Când vor înțelege cei de acolo că nimic nu e întâmplător, cu siguranță vor veni și performanțele. Oamenii investesc foarte mult. Rotaru a avut buget și de 12-15 milioane, la fel și Adrian Mititelu. Cu banii ăștia trebuie să faci și performanță, performanța înseamnă titlul, cam așa o văd eu.

Eu cred că domnul Rotaru a dat un semnal destul de clar: «Dom-le, eu nu prea mai vreau singur, am nevoie de sprijinul orașului». Eu zic că a fost destul de clar. Îndepărtarea lui Cârțu, a lui Craioveanu, nu mai zic de Neagoe după două etape… Eu cred că înseamnă ceva.

Eu așa văd lucrurile din exterior. Și zvonurile astea, că dânsul (n.r. – se referă la Mihai Rotaru) ar vrea să vină la o echipă mai aproape de București se pare că sunt adevărate”, a declarat Florin Prunea, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed