Se retrage Cristi Săpunaru?! Anunţ clar al căpitanului de la Rapid. Decizia a fost deja luată

Cristi Săpunaru a decis când se va retrage. Căpitanul giuleștenilor va împlini anul viitor 41 de ani, și spune că următorul sezon va fi cel mai probabil ultimul pentru el. Deocamdată însă, speră că va putea să-și ajute echipa să îndeplinească obiectivul impus de Dan Șucu.

Săpunaru și-a făcut deja toate calculele și a decis ce vrea să facă după retragere. Nu are de gând să stea departe de spotul pe care în iubește.

 Cristi Săpunaru a decis ce va face după retragere

Cristi Săpunaru a anunțat că sezonul următor va fi cel mai probabil ultimul din postura de jucător. Anul următor, căpitanul giuleștenilor va împlini 41 de ani.

„Întotdeauna a fost concurenţă la Rapid, indiferent de poziţie. La o echipă mare, tot timpul trebuie să existe concurență, altfel jucătorii ar fi delăsători. Eu concurez pentru postul meu, dar cel mai bun să joace, să joace pentru Rapid.

99% e ultimul sezon, dar vedem ce va fi mai departe. 99%, ultimul meu an la Rapid ca jucător. Importante sunt pregătirea, recuperarea. Linişte acasă, aia da. În primul rând, cred că e cel mai important să ai linişte acasă, familia să fie aproape de tine. Important e să nu-i asculţi pe toţi care vorbesc prea mult şi prost.

Pepe, la 41 de ani, poate să fie şi un exemplu de urmat, pentru că a jucat la echipe mari, se întreţine, e jucător bun. Poate să mai joaca încă 10 ani, dacă poate, pentru că este un jucător valoros”, a spus Cristi Săpunaru pentru orangesport.ro.

Săpunaru are în palmares o Cupă UEFA cu FC Porto, trei titluri de campion al Portugaliei, o Cupă a României, în 2007, şi o Supercupă a României, în 2008, cu Rapid.

După retragere fotbalistul va rămâne aproape de clubul său de suflet.

„Nu ştiu unde o să ajung. Eu am spus că indiferent de ce se va întâmplă, eu de la Rapid nu o să dispar. Probabil voi fi mereu, că nu voi fi în staff-ul tehnic, că nu voi fi la birou, eu la meciuri susţin Rapidul”, a mai spus Săpunaru.

Căpitanul Rapidului a refuzat naționala

Fotbalistul giuleștenilor a explicat de ce nu a vrut să joace la naționala României.

 ”(n.r. Regreţi că eşti spectator la EURO?) Nu am regret, am avut o discuţie cu Edi (n.r. Iordănescu) şi i-am spus că nu, că sunt jucători tineri şi s-a dovedit că sunt jucători capabili să califice echipa naţională a României si au făcut-o.

Am o vârstă, sunt jucători mai tineri decât mine care merită să fie la naţională. (n.r. despre Edi Iordănescu) Eu am lucrat cu el la echipa de club, Nu ştiu ce a făcut la naţională, dar am lucrat cu el la Pandurii şi, în ciuda faptului că eram neplătiţi de şase luni de zile, am reuşit sa terminam cu echipa pe locul trei. Ne-a câştigam pentru că eram maturi şi ştiam ce trebuie să facem ca să ajungem acolo sus”, a mai spus Săpunaru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed