Cristi Săpunaru a spus adevărul! De ce a ratat Rapid toate obiectivele sezonului: ‘Am intrat în gaura asta neagră’ + Ce spune despre noul antrenor al giuleştenilor

Cristi Săpunaru a spus adevărul! S-a aflat de ce a ratat Rapid toate obiectivele sezonului. Chiar dacă pornea favorită la titlu înaintea play-off-ului, echipa giuleşteană a fost ciuca bătăilor.

Cristi Săpunaru nu îşi explică de ce Rapid a avut un play-off de Superliga groaznic. Din 10 meciuri a avut 8 înfrângeri, un egal şi o victorie.

Cristi Săpunaru a spus adevărul!

„Întotdeauna să câştigi un derby e special. Dar după ce s-a întâmplat în play-off nu poţi fi fericit. Sperăm ca anul viitor să fie altceva. Nu am nicio explicaţie, eram singura echipă care puteam să le dăm bătăi de cap. S-a dus tot, s-a dus Europa”, a spus Cristi Săpunaru, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Săpunaru a spus clar. Nu au fost probleme în vestiar. Nu ştie însă nimic de instalarea lui Neill Lennon. „Certuri în vestiar nu au fost. În primele două meciuri din play-off am avut ocazii şi trebuia să câştigăm. Apoi, a venit o prăbuşire a echipei şi nu am mai ieşit din gaura asta neagră. Sper să începem bine sezonul viitor şi să ne bucurăm noi apoi.

Nu ştiu nimic de noul antrenor, pe noi nu ne-a informat nimeni. Alegerile bune se văd dacă vom câştiga sau nu meciuri. Sperăm să avem o colaborare foare bună şi să ajutăm să avem rezultate bune că primează Rapidul”, a mai spus căpitanul giuleştenilor, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed