Se-ncinge derby-ul Rapid – FCSB! Decizia de ultimă oră care va declanşa războiul: ‘Le este frică de Peluza Nord’

Se-ncinge derby-ul Rapid – FCSB! Decizia de ultimă oră a giuleştenilor care va declanşa războiul. Cei de la Rapid nu mai vor să le cedeze o peluză suporterilor roş-albaştrilor pentru derby-ul din Giuleşti.

Rapid a renunțat la acordul cu FCSB referitor la numărul de bilete alocate roș-albaștrilor la derby-ul de duminică. Giuleștenii anunțaseră inițial că vor ceda o peluză întreagă pentru suporterii lui FCSB, dar au revenit asupra deciziei și le vor oferi acestora doar 600 de locuri.

Se-ncinge derby-ul Rapid – FCSB!

Rapid a prezentat informația drept o surpriză pentru proprii suporteri. „Avem o surpriză pentru suporterii noștri! La meciul de duminică, cu FCSB, am decis să le oferim oaspeților doar 600 de locuri, în sectorul destinat acestora, astfel încât vom suplimenta numărul de locuri pentru rapidiști cu 2400.

Astfel, la Peluza dinspre Teatru, vor sta cei care au abonamente la Peluza Sud, nemaifind relocați, precum și cei care își vor achiziționa abonamente sau bilete în perioada următoare.

Între sectorul oaspeților și cel al suporterilor rapidiști de la Peluza Sud va exista o zonă tampon, de 800 de locuri”, este comunicatul celor de la Rapid.

În varianta inițială, FCSB urma să aibă 2.800 de fani în Giulești. Peluza Sud are o capacitate de 3.500 de locuri, dar 700 ar fi fost folosite ca zonă tampon, care să delimiteze suporterii roș-albaștri de cei ai Rapidului.

La auzul veştii, Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor s-a enervat. „Citesc cu stupoare că, deși există o înțelegere între galerii și căzuseră de acord să dea o întreagă peluză, s-au răzgândit. Vor da doar 600 de bilete. Dacă e așa, înseamnă că le e frică de Peluza Nord. Mi-a trimis cineva că au postat acum pe rețelele de socializare”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed