Se mărită Mădălina Ghenea?! Gest fabulos al vedetei. S-a întâmplat după meciul iubitului / Foto

Se mărită Mădălina Ghenea?! Gest fabulos al vedetei. S-a întâmplat după meciul iubitului. Fanii acesteia au rămas șocați.

Mădălina Ghenea a făcut un gest fabulos! Totul s-a întâmplat după meciul iubitului său, Grigor Dimitrov, care l-a învins pe australianul Christopher O’Connell, cu scorul de 6-7, 7-5, 6-4.

Mădălina Ghenea se va bucura

Mădălina Ghenea se va bucura! Iubitul ei, Grigor Dimitrov, i-a dedicat victoria iubitei sale, după ce l-a învisn pe australianul Christopher O’Connell, în sferturile Turneului de la Geneva.

Frumoasa femeie i-a răspuns rapid iubitului, printr-o postare pe contul ei de Instagram.

„Suntem atât de mândri de tine! Mad + C. Se pare că asta îți poartă noroc!”, a publicat aceasta.

Cel mai probabil, inițiala „C” vine de la numele fiicei Mădălinei, Charlotte.

Frumoasa femeie i-a sucit minţile lui Grigor Dimitrov

Mădălina a fost alături de sportivul bulgar la cele mai recente turnee ale acestuia, ea fiind observată chiar în loja lui Dimitrov. Mai mult, cei doi au postat și un pictorial incediar împreună, însă au ales să șteargă fotografiile de pe paginile de socializare la scurt timp după publicarea lor.

„Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!”, a postat Mădălina Ghenea. Dimitrov a răspuns: „Magia plutește în aer când sunt cu tine”, a scris sportivul pe Instagram.

Anterior, cei doi au postat câteva fotografii în care apar împreună. În descrierea imaginilor, cei doi au scris: „În curând”. Totuși, la scurt timp după, cuplul a șters fotografiile de pe paginile de socializare.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed