Se destramă CFR Cluj?! Oferte pentru vedetele lui Dan Petrescu: ‘Amcheltuit mai mult decât am vândut!’

Se destramă CFR Cluj?! Sunt oferte serioase pentru vedetele lui Dan Petrescu înaintea începerii noului sezon. Chiar preşedintele campioanei, Cristi Balaj, a anunţat că echipa ardeleană a primit oferte pentru cei mai importanţi jucători. Este vorba despre Claudiu Petrila, Andrei Burcă, Gabriel Debeljuh și Nana Boateng.

Totuşi, echipa lui Dan Petrescu a fost extrem de activă şi pe piaţa transferurilor. Până acum, ardelenii i-au adus la echipă pe Christopher Braun, Karlo Brucic, Karlo Muhar, Vito Hammershoy-Mistrati, Denis Kolinger și Jefte Betancor. Pe lângă veniri, CFR a renunţat şi la 12 jucători.

Cristi Balaj recunoaşte că măcar 2 jucători din cei 4 ar putea pleca de la echipă. „Până acum am cheltuit mai mult decât am vândut. Cele mai mari oferte nu s-au concretizat până acum. Mă refer la Petrila, la Burcă, Debeljuh. Nu avem o finalitate a acestor transferuri. Și Boateng are o ofertă foarte mare.

Ar pleca doar în situația în care suma oferită este satisfăcătoare pentru club și pentru jucători. Ar trebui și să avem soluții de a acoperi acele posturi, pentru că ne interesează performanța.

Să plece toți e o șansă mult prea mică, dar 1-2 pot pleca, în măsura în care am fi mulțumiți. Sperăm să avem un parcurs mai bun în cupele europene, iar valoarea lor ar fi mai mare”, a afirmat Balaj la Orange Sport.

Dintre cei 4 jucători, cea mai mare cotă de piață o are stoperul Andrei Burcă. La 29 de ani, este titular în echipa națională a României și are 3 titluri de campion al Ligii 1.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed