Se desparte Cristiano Ronaldo de Georgina Rodriguez?! Dezvăluiri de ultimă oră ale starului portughez. Nu s-a mai abţinut / Foto

Se desparte Cristiano Ronaldo de Georgina Rodriguez?! Au apărut dezvăluiri de ultimă oră ale starului portughez. Fotbalistul nu s-a mai abţinut și a dat cărțile pe față. S-a aflat ce crede despre iubita sa.

Cristiano Ronaldo și iubita lui au trecut printr-o dramă în anul 2022. Atunci, ei urmau să devină părinți, din nou, însă acel eveniment a fost tulburat de decesul la naștere al unuia dintre gemenii cuplului.

Se desparte Cristiano Ronaldo de Georgina Rodriguez?!

La circa un an și jumătate de la acel moment, Cristiano Ronaldo a venit cu dezvăluiri despre acest subiect.

„A suferit când era tânără și privește viața cu alți ochi. Mă ascultă, îmi oferă stabilitate și a făcut în așa fel încât să nu cad după moartea băiatului nostru.

Vreau să mă căsătoresc cu ea, este în plan și acest lucru. Este foarte matură pentru vârsta ei”, a spus fotbalistul portughez.

Presa din Spania a scris că Georgina Rodriguez figurează drept mamă în actele gemenilor Eva și Matteo, cei care, de fapt, nu sunt copiii ei biologici.

„Știu dintr-o sursă foarte solidă, apropiată Georginei, că în acte nu este mamă doar pentru Alana și Bella Esmeralda, pe care le-a născut, ci și pentry gemenii Eva și Matteo. Nu sunt copiii ei biologici (n.r. gemenii). Dar sunt trecuți ca fiind copiii ei.

Pe 18 decembrie 2018, Georgina a călătorit singură de la Torino la Lugano, pentru a o înregistra pe Alana Martina la consulatul portughez din orașul elvețian. Tot atunci au fost înscriși și Eva și Matteo, născuți în 2017.

Argentinianca avea asupra ei o procură semnată de Cristiano. Îi dădea drepturi depline asupra acestei chestiuni”, a spus jurnalista Maya Oliveira, citată de AS.

Pe de altă parte, în contractul prenupțial semnat între cei doi, în cazul în care se vor despărți, Georginei Rodriguez i-ar reveni proprietatea din La Finca, dar și suma de 100.000 euro pe lună, pe viață.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed