Se cere demisia lui Edi Iordănescu după dezastrul din Muntenegru! Acuzaţii grave la adresa selecţionerului. Cornel Dinu s-a dezlănţuit

Umilinţa încasată de România în Muntenegru are ecouri mari în fotbalul românesc. Se cere demisia lui Edi Iordănescu după eşecul de la Podgorica şi vin acuzaţii grave la adresa selecţionerului. Cornel Dinu, legenda lui Dinamo, s-a dezlănţuit.

Muntenegru – România 2-0 a fost un bun prilej pentru Cornel Dinu să-l atace fără menajamente pe Edi Iordănescu şi să îi ceară demisia acestuia din funcţia de selecţioner. România a început dezastruos Liga Naţiunilor. Dinu susţine că Iordănescu Jr. a greşit tactica.

„E simplu: când joacă jnepenii cu brazii, câştigă brazii. Eu rămân stupefiat, nu-mi vine să cred. N-am crezut că se poate ajunge la aşa ceva la echipa naţională.

Apărarea a fost dezastru, mijlocul n-a existat, atacul a jucat pentru ei. Să continui cu Chiricheş, să nu-ţi dai seama că… De fapt noi am jucat ca nişte iezi, după mentalitatea lui Edi.

Nu poţi să te iei la bătaie cu nişte oameni care sunt recunoscuţi ca unii dintre cei mai puternici din lume. Şi ca înălţime. Dacă tu spui că jucătorii nu au respectat pe teren ce le-ai cerut, mai bine îţi dai demisia. Vinovaţii nu sunt ei, eşti tu, pentru că trebuia să le ceri ceea ce ştiau să facă.

Muntenegru e o echipă de berbeci. Nu te iei la bătaie tu, o mică pietricică, cu stânca… Încerci să treci pe lângă ea. Meciul a fost gândit total greşit”, a afirmat Dinu la Orange Sport.

Cornel Dinu mai spune că Edi Iordănescu ar fi ajuns selecţioner cu ajutorul presupusei influențe politice. „Criteriile după care el a fost numit nu ţin de fotbal, ci de anumite gusturi politice, influenţă familială”, a mai spus Dinu, conform sursei citate. Edi Iordănescu a răspuns în repetate rânduri respectivelor acuzații şi le-a respins cu fermitate.

În final, Cornel Dinu a criticat faptul că puştiul de la FCSB, Octavian Popescu a rămas rezervă neutilizată la Podgorica. „Ar trebui să joci de la început cu Octavian Popescu, care probabil e cel mai în formă jucător. Mitriţă a reușit doar o «transformare» către munţii care înconjoară Podgorica”, a încheiat Cornel Dinu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed