Se căsătoreşte Ianis Hagi?! Fiul Regelui a spus clar. Ce se întâmplă între el şi Elena Tănase / Foto

Se căsătoreşte Ianis Hagi?! Fiul Regelui a spus clar. S-a aflat ce se întâmplă, de fapt, între el şi Elena Tănase. În urmă cu câteva zile au apărut zvonuri conform cărora băiatul lui Gică Hagi se va căsători.

Ianis Hagi se iubeşte cu Elena Tănase, iar zvonurile în privinţa căsătoriei au prins contur. Acum, mijlocaşul lui Rangers lămureşte situaţia.

Se căsătoreşte Ianis Hagi?!

Ianis Hagi a vorbit despre relaţia pe care o are cu frumoasa Elena Tănase. Fotbalistul a rupt tăcerea despre relaţia cu iubita sa şi a vorbit şi despre copii. Fiul lui Gică Hagi se înţelege perfect cu Elena Tănase.

Tânăra i-a furat inima jucătorului de la Rangers. În spaţiul public s-a vehiculat faptul că Ianis Hagi ar fi cerut-o deja în în căsătorie pe iubita sa. Fiul lui Gică Hagi a negat acest lucru.

„Nu (n.r. – dacă şi-a cerut iubita în căsătorie). Relaţia mea îmi place să o am privată pentru că aşa îmi place să o am zi de zi. Relaţia noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea. Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie. Îţi doreşti ca la un moment dat să ai familie, să te căsătoreşti, să ai copii, să ştii că toată familia depinde de tine. Cu siguranţă îmi voi dori în viitor o familie, dar o iau pas cu pas. Când vine momentul potrivit ştii când e„, a spus Ianis Hagi, conform sport.ro.

Elena a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Provine dintr-o familie înstărită, tătăl fetei fiind un prosper om de afaceri din Constanţa. Părinţii Elenei s-au întâlnit deja cu Gică Hagi. Dimciu-Palavoti Tănase se cunoaşte de mai mulţi ani cu cel mai bun marcator din istoria reprezentativei tricolore.

În 2019, Gică a fost invitat la un eveniment din familia Tănase. Fratele Eleneii şi-a botezat copilul, iar Hagi a fost printre invitaţi. Lui Gică Hagi i-a plăcut de Elena Tănase şi a acceptat imediat relaţia. De altfel, povestea lor de dragoste este susţinută de ambele familii.

Iubita lui Ianis Hagi a avut o întâlnire de „gradul zero” cu Gică Hagi. Mijlocaşul lui Rangers i-a avut alături pe cei doi chiar de ziua lui, pe 22 octombrie. „Au venit din România ca să fie alături de mine în această zi specială. Nu puteam fi mai fericit de atât”, a spus atunci Ianis.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed